FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

După Rednic, pleacă și Paraschiv? Ședință în familie la Poli Iași

Paraschiv și Rednic au făcut echipă în prima jumătate a lui 2020
Paraschiv și Rednic au făcut echipă în prima jumătate a lui 2020

Articol de - Publicat duminica, 09 august 2020 10:29 / Actualizat duminica, 09 august 2020 11:30

Moldovenii au rămas în prima Ligă, dar, după Rednic, l-ar putea pierde și pe președintele Paraschiv. Potrivit unor surse din anturajul său, un cuvânt greu de spus îl vor avea soția și băiatul.

La Iași nu s-a deschis șampania după evitarea retrogradării. Moldovenii nici n-au apucat să-și tragă bine sufletul că s-au văzut părăsiți de antrenorul Mircea Rednic, aflat oricum la final de contract. Iar mai nou trebuie să ia în calcul și o posibilă despărțire de președintele Ciprian Paraschiv!

Potrivit unor surse ale Gazetei din anturajul fostului oficial FRF, Paraschiv se simte extrem de obosit și de stresat după o perioadă foarte dificilă. Mai mult, ar acuza faptul că, prins cu problemele clubului, a pierdut aproape complet legătura cu familia, motiv pentru care, soția și băiatul său, Darius, vor avea un cuvânt greu de spus în privința viitorului său la Poli.

Instalat în fruntea grupării din Copou la 1 februarie, cu mandatul de a o transforma într-una eminamente profesionistă, capabilă să se finanțeze singură, fostul director de dezvoltare de la Federație a început bine. Însă a apărut pandemia și toate problemele pe care le-a adus cu sine: jucători în șomaj tehnic, izolați la domiciliu, apoi protocol sanitar, cantonament și teste peste teste, ce au implicat costuri suplimentare. Un balast pentru un club și așa împovărat de datorii. Plus finalul tensionat de campionat, decis în cele din urmă în birourile FRF și ale Ligii.

6e locul pe care a terminat Poli în play-out. Ar fi trebuit să meargă la baraj, dar a fost salvată de decizia FRF de trecere de la 14 la 16 echipe

Mihai Chirica, primarul Iașiului, știut drept fan FCSB: „Dinamo nu merita să fie pedepsită”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
regalistul
regalistul  •  10 August 2020, 11:45
Postat de David Titi pe 09 August 2020, 13:48

Prinzi fluturi rau de tot. Ce a facut rau Paraschiv? Il vrei pe Prunea cu 7000 pe luna , avioane, chirie si apoi ne injura? Uita te la Botosani cu un buget mai mic ce fac? De ce? Exista un stapan acolo, vand jucatori pe 800000 euro? Ptr noi cine sa traga, suntem o echipa de stat, nimeni nu are decat inteteres personal. Suntem bugetari....

Majoritatea suporterilor ieșeni sunt de acord cu părerea Dvs. în ce-l privește pe Pancu, nu și pe Paraschiv.

regalistul
regalistul  •  10 August 2020, 10:43
Postat de David Titi pe 09 August 2020, 13:44

CHIRICA E CEL MAI CASTIGAT, PERVERS RAU, DUPA CE L A FACUT SA ISI LASE POSTUL DE LA FRF, ACUM SE DA LOVIT......NU IL CURTEAZA SA RAMANA.....DE FAPT PRIMARUL ASTA NU ARE O TREABA CU FOTBALUL....NU II PLACE. O FACE IN SILA....EL CREDE CA FOTBALUL SE POATE AUTOFINANTA.....DAR IN ROMANIA NU E POSIBIL.... PUBLICUL NU DA BANI PTR FOTBAL NU ESTE DISPERAT CA IN TURCIA, UK, GER. NOI SUNTEM SUPORTERI DE REZULTAT.... MORALA: FARA PRIMARIE NU E NIMIC ...

Și dece mă rog mata, ar vrea Chirica să-l îndepărteze pe Paraschiv, după ce tot el când l-a adus, a fost o lovitură de imagine ?! Vezi că suferi de chiricafobie, boală incurabilă

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  09 August 2020, 14:53

Fir'ar a dracului, l'a lucrat Chirica si pe asta. Iar Ambrosie, iar Stoican, iar manele. Am fost ajutati sa ramanem in Liga. La anul insa nu ne mai ajuta nimeni.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează