FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

EXCLUSIV Dusan Uhrin s-a înțeles cu Gaz Metan Mediaș. Pe câți ani a semnat + cine va face parte din staff-ul său

Dusan Uhrin s-a înțeles cu Gaz Metan
Dusan Uhrin s-a înțeles cu Gaz Metan

Articol de - Publicat marti, 09 iunie 2020 21:30

Gaz Metan Mediaș și Dusan Uhrin (52 de ani) au bătut palma în această după-amiază, antrenorul ceh fotografiindu-se deja cu președintele Ioan Mărginean și însemnele clubului. 

Fostul antrenor al lui Dinamo, demis din „Ștefan cel Mare” în luna martie, a semnat o înțelegere valabilă pentru următoarele două sezoane cu formația din Mediaș, pe care predecesorul Edi Iordănescu a dus-o în premieră în play-off-ul Ligii 1. 

„Rezilierea contractului cu Edi Iordănescu s-a produs astăzi la LPF. Ulterior, a fost înregistrat contractul lui Dusan Uhrin în funcția de antrenor al clubului. De asemenea, am reziliat începând de astăzi cu staff-ul lui Edi. Din acest moment, Flavius Boroncoi va conduce antrenamentele împreună cu șeful Centrului de Juniori, Constantin Hanc, și Bruno Vienescu, șeful Academiei. 

Cel mai probabil, Dusan Uhrin va sta pe bancă la Giurgiu. Jucătorii trebuie să fie atenți, pentru că Dusan Uhrin va fi singurul care decide pe cine păstrează la Gaz Metan și cui i se va prelungi contractul”, a declarat Ioan Mărginean, în exclusivitate pentru GSP.ro.

GSP.ro a aflat care va fi staff-ul lui Uhrin la Gaz Metan: Petr Cuhel va fi „secund”, Denis Kavan va ocupa funcția de preparator fizic, în timp ce Dragoș Picu urmează să fie antrenor cu portarii. 

Dusan Uhrin, o nouă experiență în Liga 1

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1. În acest sezon, a antrenat-o pe Dinamo între august 2019 și martie 2020. 

VIDEO. Match Preview Dinamo - Chindia

Citește și alte știri despre Liga 1: 

Vestea momentului în Liga 1! Propunerea lui Răzvan Burleanu: spectatori pe 10% din capacitatea stadioanelor!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
gazistu
gazistu  •  10 Iunie 2020, 01:47

Boroncoi si Hanc sunt mediesni, si raman in Club, ceilalti, Stelescu, Parvu, RAdu si Francisc probabil vor fi lasatti pe liber, fiind din stafful lui Iedi....

robotman
robotman  •  10 Iunie 2020, 00:28
Postat de albub pe 09 Iunie 2020, 23:16

Succes Dusan! Un antrenor bun,pune mare pret pe disciplina si organizare tactica. Din pacate la Dinamo nu a fost sustinut de conducere si nici jucatorii nu l-au iubit prea mult. Singurii care i-au fost alaturi au fost suporterii.

ce m-am speriat cand a venit la voi. era pe punctul sa faca performanta,la un moment dat aproape ca,castigase tot. bine ca a plecat,cu mihalcea la vitan barzesti sunt fericit

albub
albub  •  09 Iunie 2020, 23:16

Succes Dusan! Un antrenor bun,pune mare pret pe disciplina si organizare tactica. Din pacate la Dinamo nu a fost sustinut de conducere si nici jucatorii nu l-au iubit prea mult. Singurii care i-au fost alaturi au fost suporterii.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează