FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dusan Uhrin, reacție pentru GSP despre plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Deja vu!” + ce ar face dacă ar fi contactat

Dusan Uhrin Jr./ foto Imago Images
Dusan Uhrin Jr./ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 28 noiembrie 2023 18:42 / Actualizat marti, 28 noiembrie 2023 20:54

Dusan Uhrin, 56 de ani, este liber de contract. A mărturisit că nu este surprins de situația lui Dinamo, club pe care l-a salvat o dată de la retrogradare, altă dată nu.

Ovidiu Burcă, 43 de ani, a renunțat astăzi la Dinamo, antrenorul care a promovat "haita" luând decizia de a părăsi gruparea, cu șase zile înaintea etapei cu Sepsi, de la Sfântu Gheorghe. Tehnicianul a făcut pasul în spate și din cauza valului negativ creat în jurul său, de la suporteri și până la fostele glorii.

Deja l-au contactat! Primul antrenor care ar veni la Dinamo în locul lui Burcă: „E greu să refuzi «câinii»!”
DINAMO
Deja l-au contactat! Primul antrenor care ar veni la Dinamo în locul lui Burcă: „E greu să refuzi «câinii»!”

Conducerea grupării urmează să decidă numele noului antrenor, până atunci, așa cum GSP.ro a prezentat încă de luni seară, când a anunțat plecarea lui Ovidiu Burcă și preluarea atribuțiunilor tehnice de către Sorin Colceag, echipa se va antrena la Săftica.

Dusan Uhrin despre răspunsul pe care l-ar oferi dacă l-ar contacta Dinamo: ”Aceeași situație, complicată”

Numele lui Dusan Uhrin, 56 de ani, a apărut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Ovidiu Burcă la Dinamo. Cehul i-a salvat pe ”câini” de la retrogradare în 2021, dar nu a mai reușit aceeași performanță și în 2022. În acest moment, este liber de contract. Contactat de GSP.ro, antrenorul care a bifat alte trei mandate în Ștefan cel Mare nu a fost surprins de situație.

”Deja vu! Corect? Nu știu ce să zic... Eu conduc acum, sunt într-o zonă cu multă zăpadă, ceea ce pot să vă transmit sigur este că nu m-a contactat nimeni de la Dinamo. Mai departe, nu știu ce să zic. 

Îmi pare rău de situație, ți-am mai zis și înaintea Derby-ului, am anumite sentimente pentru Dinamo. Dacă aș reveni? Oricând pot lua în calcul niște proiecte, dar dacă nu m-a căutat nimeni... Plus, este o situație, complicată, din nou aceeași situație”, a reacționat cehul pentru Gazeta Sporturilor.

Dusan Uhrin, reacție pentru GSP despre plecarea lui Burcă de la Dinamo: „Deja vu!” + ce ar face dacă ar fi contactat

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Ovidiu Burcă, în cursa pentru postul de A1 la Dinamo? » „Aș veni cu drag, dar numai în situația asta”

Un nume mare pune la îndoială decizia luată de Dinamo: „Acolo era problema?” » Și dezvăluie: „Am înțeles că el e favorit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează