FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI

Dușan Uhrin, cu gândul la meciul de baraj: „Am văzut câteva meciuri din Liga 2, trebuie să fim favoriți” » Ce spune despre Dinamo - Sepsi

Articol de - Publicat sambata, 19 martie 2022 11:47 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 12:50

Dușan Uhrin jr se pregătește de al doilea meci pe banca lui Dinamo și a prefațat disputa cu Sepsi.

  • Dinamo – Sepsi se joacă duminică, de la 16:00. Partida va fi liveTEXT, video și foto pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, DigiSport și TV Telekom Sport.

După 1-3 cu Rapid, antrenorul ceh a vorbit despre situația din clubul alb-roșu și despre lupta pentru menținerea în Liga 1.

Ionuț Negoiță, mesaj ironic: „Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție” » Cum vede ce se întâmplă la Dinamo
DINAMO
Ionuț Negoiță, mesaj ironic: „Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție” » Cum vede ce se întâmplă la Dinamo

Dușan Uhrin prefațează Dinamo – Sepsi

„Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și concentrați în defensivă. 

Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salveză Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut. Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă.

Ne așteaptă un meci foarte greu. Avem o revanșă de luat. Cred că acest meci este mai mult decât o finală. Dacă vom câștiga, putem spera la salvarea directă.

- Alexandru Răuță

VIDEO Totul despre Dinamo – Sepsi

Citește și: 

Dusan Uhrin acuză „greaua moştenire” de la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă, nu putem face ce ne dorim”

Hermannstadt, emoții înaintea unui posibil duel cu Dinamo la baraj » Totul depinde de judecători + 3 scenarii în care decizia se va lua la TAS

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  19 Martie 2022, 19:01
Postat de Mihai Buzea pe 19 Martie 2022, 12:08

Sa va fie rusine. A-ti omorât 2 echipe ca sa ramana *** în liga!!! ***

Tu 'a-i' omorat limba romana. Lumineaza-ne si pe noi, cine a omorat Gazul si Clinceni UK si in ce fel? S-a implicat FRFul, serviciile, politicul, Putin, Gates, oculta mondiala? Pai daca jucatorii de la Gaz nu erau platiti de 8 luni nu era normal sa fie depunctati? La Clinceni la fel. Ce solutii propuneai?

dvd1
dvd1  •  19 Martie 2022, 15:08

cu Sepsi va fi 3, 4-0 pt Sepsi. Dinamo nu o sa traga nici macar 1 sut pe poarta fie el chiar de la 50 m. Ce mai vreti de la Dinamo? Le tot dati in cap fara stiri. Terminati cu asta. Pina aici a fost. Dinamo nu a distrus pe nimeni asta sa fie clar la toata lumea

514091889218839
Mihai Buzea  •  19 Martie 2022, 12:08

Sa va fie rusine. A-ti omorât 2 echipe ca sa ramana *** în liga!!! ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează