FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ionuț Negoiță, mesaj ironic: „Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție” » Cum vede ce se întâmplă la Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2022 09:59 / Actualizat sambata, 19 martie 2022 10:46

Ionuț Negoiță, fostul patron al lui Dinamo, a vorbit despre situația în care se află clubul și a avut un mesaj ironic.

Omul de afaceri, care a vândut Dinamo în august 2020, către Pablo Cortacero, spune că nu crede că echipa poate evita locul de baraj și că nu urmărește constant partidele. 

În plus, acesta a avut și un mesaj ironic, declarând că Dinamo ar trebui să-l aducă pe Kyilian Mbappe, starul lui PSG, pentru a se lupta cu Florinel Coman, comparat de Gigi Becali cu atacantul francez.

Hermannstadt, emoții înaintea unui posibil duel cu Dinamo la baraj » Totul depinde de judecători + 3 scenarii în care decizia se va lua la TAS
DINAMO
Hermannstadt, emoții înaintea unui posibil duel cu Dinamo la baraj » Totul depinde de judecători + 3 scenarii în care decizia se va lua la TAS

Cum vede Ionuț Negoiță situația de la Dinamo

„Este o rază de speranță. Înțeleg că Academica Clinceni și Gaz Metan sunt ca și duse. Practic, locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potențial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, ca un cadou.

Trebuie să câștige barajul și nu va fi ușor, după părerea mea. Speram ca în iarnă să reușească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out să se urce puțin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta

„Sincer, m-am uitat sporadic la meciuri. Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, pentru că îmi pierd timpul.

Dar știu că din vară Mbappe va rămâne liber de contract. Mă gândesc că ar fi soluție pentru sezonul următor. Ar exisa un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a spus Negoiță, citat de sport.ro.

Negoiță are emoții în dosarul de bancrută frauduloasă

Fostul finanțator al lui Dinamo este acuzat de bancrută frauduloasă, după perioada în care clubul a fost în insolvență. Curtea de Apel București a anunțat la termenul din 16 februarie că a rămas în pronunțare. Sentința ar putea fi dată pe 13 aprilie 2022.

  • Dosarul în care este inculpat Ionuț Negoiță priveşte ieşirea din insolvenţă a clubului Dinamo (în 2015) a fost înaintat către justiție la finalul anului 2017.
  • Între mai 2014 şi septembrie 2015, Dinamo a trecut prin procesul de insolvenţă, ceea ce a redus datoriile clubului de la aproximativ 17.500.000 de euro la 4,48% din sumă.
  • Statul avea de recuperat în jur de 5,5 milioane de euro, însă s-a ales cu doar 5,94% din sumă, chiar dacă a contestat decizia.
  • „La fond, procurorul a luat un expert contabil. Într-un dosar de insolvență, cum era cel al lui Dinamo, ar fi trebuit să solicite un expert practician în insolvență. S-a apelat la Curtea Supremă de Justiție. La prima expertiză făcută de acesta a ieșit prejudiciu zero. Parchetul a mai solicitat o expertiză, se așteaptă să fie și aceasta gata. Expertul a transmis de la bun început că va oferi rezultatele în iunie-iulie 2021”, spuneau sursele GSP  în martie 2021.

VIDEO Totul despre Dinamo – Sepsi

Citește și: 

Dusan Uhrin acuză „greaua moştenire” de la Dinamo: „Jucătorii nu sunt în regulă, nu putem face ce ne dorim”

Acuzații frontale pentru Dinamo: „Se salvează dacă dau de ei la baraj. Acolo e o mare comunitate dinamovistă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
514091889218839
Mihai Buzea  •  19 Martie 2022, 12:13

Asta iti lipsea ***,IRONIA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

klaus
klaus  •  19 Martie 2022, 12:08

Pianistul care a vrut să vîndă Dinamo pe 1 leu, prea avar sa lase la 50 de bani.

alexandru_popescu
alexandru_popescu  •  19 Martie 2022, 11:28
Postat de nicu72 pe 19 Martie 2022, 11:18

S-a bagat la Dinamo pentru publicitate si i-a iesit. Acum e cineva, si isi da cu parerea. E ca si cum un *** ar exprima pareri negative despre victima lui.

Publicitate negativă. Și-a stricat imaginea asociindu-se cu rușinea Mimamo.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează