FOTBAL  »  Superliga  »  NEGOCIERI

Dusan Uhrin jr. a ajuns în București și așteaptă să-și negocieze revenirea în Liga 1

Dusan Uhrin ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaș
Dusan Uhrin ar putea ajunge la Gaz Metan Mediaș

Articol de - Publicat joi, 28 mai 2020 19:09

Cehul Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) este soluția aleasă de Ioan Mărginean în eventualitatea în care Edi Iordănescu nu continuă la Gaz Metan Mediaș. 

Edward Iordănescu a decis să întrerupă mai devreme contractul cu Gaz Metan, care era scadent la finele lunii iunie. Totuși, președintele Ioan Mărginean speră să semneze un alt acord cu tehnicianul de 41 de ani, vor mai exista discuții în acest sens. 

Gazul încă îl așteaptă pe Edi Iordănescu

Oricum, staff-ul lui Iordănescu, în orice situație, va conduce echipa în finalul acestui campionat. Dacă medieșenii nu ajung la niciun consens cu Edward, atunci Dusan Uhrin ar putea prelua Gazul din ediția viitoare, a anunțat Fanatik. Cehul a revenit astăzi la București pentru a-și mai lua din lucrurile personale, după despărțirea de Dinamo fix înaintea declanșării stării de urgență. Și așteaptă un semn de la ardeleni pentru a demara negocierile. 

VIDEO / Președintele Klaus Iohannis dă undă verde sportului: „Competițiile se pot relua de la 1 iunie, dar fără spectatori!”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Dan Petrescu îl vrea cu orice preț! Condiții de lux pentru a-l convinge să semneze: i-au pus la dispoziție un avion privat

Președintele Klaus Iohannis dă undă verde revenirii Ligii 1: „Se pot relua competițiile în aer liber”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
fibra
fibra  •  29 Mai 2020, 09:34

Parea un tip mai cu capul pe umeri,dar sa pleci de la o echipa aproape falimentara si eventual sa ajungi la una in insolventa este de neinteles. Poate totusi.

gazistu
gazistu  •  29 Mai 2020, 00:54

da e bun Uhtin pt Gazu, aici are liniste, nu are presiune, cate puncte face cu alea ramane...mai jos de locul 6 nu poate termina :)) Sper sa semneze cu noi, ca Edi nu prea mai are ganduri cu noi....e cel mai bine sa se duca daca nu mai vrea cu Gazu, odata ce te-ai plafonat, si gandu iti e la Craiova, CFR sau nush unde...mai bine iti strangi mana si fiecare isi vede de treaba lui. BINE AI VENIT DUSAN!

adiktedz
adiktedz  •  28 Mai 2020, 23:57

Din ce moment s-a intors omul e clar ca va semna cu Gazu', plus am auzit ca Edi deja a plecat renuntand la ultima luna din contract. Dusan nu e antrenor rau daca are conditiile adecvate iar la Medias le are ! Succes ii doresc !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează