FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dušan Uhrin jr. la Dinamo » Cehul ar putea conduce antrenamentul de mâine!

Articol de , - Publicat luni, 12 august 2019 20:40

Dušan Uhrin jr., 51 de ani, va fi, în proporție mare, noul antrenor al lui Dinamo, echipă care își caută de zor antrenor după despărțirea de Eugen Neagoe.

Uhrin va ajunge la București luni, în jurul prânzului. Spre deosebire de Bonetti, cehul a acceptat să lucreze cu staff-ul actual al lui Eugen Neagoe și nu a insistat să-și aducă alături vreun colaborator.  
 

Șefii au reluat în aceste zile pistele pe care le încercaseră încă din săptămâna în care Eugen Neagoe a fost internat în spital, însă toate soluțiile au picat atunci, după ce care s-a ajuns la o înțelegere de a continua cu „Geană”. Gazeta Sporturilor a scris încă de la acel moment despre existența negocierilor cu Dušan Uhrin jr.

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1.

Tehnicianul ceh a mai antrenat la Bohemians Praga, Mlada Boleslav, AEL Limassol, Dinamo Tbilisi - cu care are singurul titlul de campion din carieră, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga. Ultima echipă antrenată e Mlada Boleslav, de care s-a despărțit în februarie 2018.

Vezi și:

Dinamo nu s-a înțeles cu Dario Bonetti » Motivul pentru care au picat trativele

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (52)
polistul68
polistul68  •  13 August 2019, 09:20
Postat de Andrei Kolozsi pe 13 August 2019, 09:08

Bine a progresat intre cehul daca a ajuns sa accepte chiar si pe Dinamo ..in situatia in care este ea. Ultimele incursiuni in fotbalul romanesc au fost la echipe cu loturi, bugete si pretentii la titlu..acum pare ca nu a fost bine informat la ce se inhama ! Sincer imi este cam mila de el.

El e un profesionist... A primit o oferta, si daca ii convenit, o accepta. Decat sa stea acasa... Oricum, la timisoara a facut treaba buna, e serios, meticulos, si pune accent pe disciplina tactica si forma fizica...

849116668469409
Andrei Kolozsi  •  13 August 2019, 09:08

Bine a progresat intre cehul daca a ajuns sa accepte chiar si pe Dinamo ..in situatia in care este ea. Ultimele incursiuni in fotbalul romanesc au fost la echipe cu loturi, bugete si pretentii la titlu..acum pare ca nu a fost bine informat la ce se inhama ! Sincer imi este cam mila de el.

fara_pista
fara_pista  •  13 August 2019, 08:53

Din februarie 2018, Uhrin s-a odihnit și vine cu forțe proaspete să salveze clubul de la RIN. Mai rămâne să și accepte ce-i oferă Nea Goiță. DACĂ va accepta...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează