FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan! FOTO Înlocuitorul Jorge Costa e deja în România

Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan Mediaș
Dusan Uhrin Jr., antrenor Gaz Metan Mediaș

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 17:40 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 22:04

Antrenorul Dusan Uhrin Jr. (52 de ani) a fost suspendat de Gaz Metan și nu va sta pe banca echipei la meciul cu Academica Clinceni, de sâmbătă.

  • Academica Clinceni - Gaz Metan Mediaș se va disputa sâmbătă, 26 septembrie, de la ora 14:45, și va putea fi urmărit în format liveTEXT și VIDEO pe GSP.ro;

Oficialii lui Gaz Metan au decis să îl suspende pe antrenorul ceh, acesta urmând a fi cercetat disciplinar, anunță site-ul oficial al clubului. 

La meciul cu Academica Clinceni, pe banca echipei va sta Flavius Boroncoi, team-manager. Acesta îi va avea alături pe antrenorul secund Bogdan Pătrașcu, dar și pe ceilalți membri ai staff-ului tehnic, anunță Gaz Metan.

Jorge Costa e în România

Medieșenii au bătut palma cu Jorge Costa, 48 de ani, ultima dată la Mumbai City. Portughezul este o figură cunoscută fotbalului românesc, fiind tehnicianul lui CFR Cluj în perioada iulie 2011 - aprilie 2012. El a fost fotografiat deja în București, la hotelul unde este cazată echipa.

Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan! FOTO Înlocuitorul Jorge Costa e deja în România
Dusan Uhrin Jr., suspendat de Gaz Metan! FOTO Înlocuitorul Jorge Costa e deja în România


Surse apropiate medieșenilor afirmă că Jorge Costa a fost numit, de fapt, antrenor principal al ardelenilor de cel puțin o săptămână, iar staff-ul tehnic al portughezului a fost instalat la echipa secundă în urmă cu câteva zile.

Octavian Moraru, impresar moldovean, apropiat al clubului și în anii trecuți, este cel care s-a ocupat de numire, fiind unul dintre factorii de decizie de la Mediaș.

Dusan Uhrin Jr., gata să se judece cu Gaz Metan

Dusan urmează a purta un război rece cu președintele Valentin Iordănescu, întrucât cehul nu va pleca până în momentul în care nu-și va încasa restanțele de 70.000 de euro, fiind dispus chiar să se judece cu Gaz Metan.

Mai multe știri din Liga 1:

Probleme mari la CFR Cluj: se cere falimentul clubului! „Am solicitat asta în instanţă”

FCSB. Dennis Man, pozitiv la COVID-19, prima reacție după eliminarea echipei sale din Europa League: „Ăsta e singurul meu regret”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  27 Septembrie 2020, 00:48

asa se poarta cu un strain? il aduci , iti faci treaba cu el si apoi ii iei masina, ca sa-l umilesti, marginalizezi, doamne da sa plece? asa se face? pai Uhrin are contract cu clubul, ce crezi ca mai se da afara asa ca vrei tu, ca pe vremuri; acum e mai greu; trebuie sa ai motive intemeiate ca sa dai afara asa de capul tau. RUSINE SI SCARBA la ce vad l;a club. _______________________________ Apropo, am cumparat abonament sez trecut, dar si pt sezonul acesta. Sezonul trecut am pierdut jumatate din meciuri, cu "pandemia"? daca nu intru pe stadion, acasa nu am ce face cu el; vreau sa-l dau clubului inapoi, cum facem?

2254271094823421
Michele Marinela  •  25 Septembrie 2020, 18:29

Nu va este rusine sa va purtati asa cu acest antrenor strain? Mai, tu ala din familia Iordanescu, ca altfel nu pot sa vorbesc , sunt revoltat, ai 2 antrenori in marea ta familie, Puiu si Edi si esti mare presedinte acum. Dati omului banii care i se cuvin conform contractului. Apoi faceti ce vreti cu echipa voastra, de 2 lei. O tineti doar sa spalati banii. Cu sposorii vostrii. Bani publici. Federatia nu se mai sesizeaza acum, renumita Comisie Tehnica, care ar trebui sa se ingrijeasca si de soarta antrenorilor. Pentru ca antrenorii in Romania nu au un sindicat. Asa a vrut Mircea Sandu, asa vrea si Burleanu, dupa cum se vede. Ma mir ca Vochin si Stoichita, care se ingrijesc de domeniul tehnic, nu au adus in discutie niciodata acest subiect. Uhrin este antrenor strain si speta lui tine de FRF. Sper sa nu renunte usor si sa va faca de rusine. O meritati. Cu ce magarii umblati?! Actiune disciplinara. Platiti omului contractul si gata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează