FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Dennis Man, pozitiv la COVID-19, prima reacție după eliminarea echipei sale din Europa League: „Ăsta e singurul meu regret”

Dennis Man, FCSB
Dennis Man, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 15:24 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 15:41

Dennis Man (22 de ani) a oferit o primă reacție după ce a fost depistat pozitiv cu COVID-19, lucru care l-a ținut pe tușă în meciul dintre FCSB și Slovan Liberec (scor 0-2) din turul III preliminar al Europa League.

Fotbalistul arădean a dezvăluit faptul că starea lui este bună în prezent și că a suferit doar de dureri de cap din cauza virusului. Man s-a declarat dezamăgit de faptul că nu și-a putut ajuta echipa în meciul crucial cu Slovan Liberec de joi, FCSB fiind nevoită să recurgă la o formulă de start inedită, cu mulți fotbaliști lipsiți de experiență sau aduși pe ultima sută de metri.

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați rupt din timpul vostru pentru a îmi trimite mesaje. Vreau să vă spun că mă simt bine, am avut doar câteva dureri de cap, dar nimic mai mult. Din păcate, acest virus ne-a oprit din drumul nostru. Singurul regret al meu este că nu am avut posibilitatea de a fi pe teren aseară pentru a ajuta echipa să își îndeplinească obiectivul”, a scris Dennis pe contul oficial de Instagram.

Îmi doresc doar ca pe viitor să fim sănătoși cu toții și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Mulțumim pentru susținere. Forza Steaua! - Dennis Man, FCSB

Dennis Man a început acest sezon senzațional, trecându-și în cont 8 goluri și 3 pase decisive în cele 6 meciuri disputate de FCSB (4 în Liga 1, 2 în Europa League).

VIDEO Pavel Hoftych, antrenorul lui Slovan: „Dacă FCSB juca cu echipa standard, nu cred că aveam șanse”

Mai multe știri despre FCSB:

Se anunță vremuri grele pentru FCSB! 3 urmări dure ale înfrângerii cu Slovan

Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  25 Septembrie 2020, 17:45

cfr echipa mercenarilor si a pseudoromanilor din neamul lui Atila. Slugarnicilor, 800 de ani ati fost sub papuc mongoloid, istoria nu consemneaza nimic despre voi in perioada asta. Vasalilor!

rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  25 Septembrie 2020, 17:41
Postat de Alice Popa pe 25 Septembrie 2020, 16:09

Singurul nostru regret e ca i-ati eliminat nedrept pe sarbi.

Aveti regrete? Trebuia sa avetzi si cand FCSB a bagat in teren echipa a doua cand a jucat cu voi. In loc sa-i multumitzi si sa faceci ciocu mic ati inviat. Fara victoria cu FCSB nu mai aveati pentru ce sa mai jucati la Craiova, luati o carutza de goluri, clujeni nerusinati.

rosualbastru1947
rosualbastru1947  •  25 Septembrie 2020, 17:34
Postat de Alice Popa pe 25 Septembrie 2020, 16:09

Singurul nostru regret e ca i-ati eliminat nedrept pe sarbi.

domnitza popa avetzi furunculetzu rosu, va mananka ciocirlia, ca gura nu va mai tace...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează