INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIBEREC 0-2

EXCLUSIV Se destramă FCSB după eliminarea din Europa League? „Gigi Becali e forțat să facă asta”

Spre dezamăgirea lui Gigi Becali, FCSB a fost eliminată din Europa League. +20   FOTO
Spre dezamăgirea lui Gigi Becali, FCSB a fost eliminată din Europa League.

Articol de - Publicat vineri, 25 septembrie 2020 02:31 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 07:52

Narcis Răducan (46 de ani), fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit la GSP Live despre meciurile FCSB - Slovan Liberec 0-2 și Djurgarden - CFR Cluj 0-1, din turul III al preliminariilor Europa League.

Fostul oficial al roș-albaștrilor a întors pe toate părțile eliminarea FCSB-ului din Europa League, analizând repercusiunile financiare pe care eșecul cu Slovan Liberec le are asupra bugetului gândit de Gigi Becali. Narcis Răducan n-ar fi surprins ca finanțatorul roș-albaștrilor să vândă câțiva jucători.

„Toate echipele din fotbalul mondial au doi adversari în acest moment: gestionarea jucătorilor care se pot infecta și adversarul propriu zis. FCSB a pierdut cu adverasarul invizibil, altfel cred că se califica și ea. 

Acolo e problema, în plan financiar. Asta pune foarte mare presiune pe bugetul echipei, mai ales că, în ultimul timp, patronul a declarat că deja e pe minus în ceea ce privește sumele investite în fotbal. N-au viață ușoară. Ești mai afectat când ieși dintr-o cupă europeană. Cu două meciuri, câștigi 7-8 milioane de euro. Asta probabil că îl va forța să vândă unul, doi jucători pentru a-și echilibra bugetul”, a spus Naris Răducan”, la GSP Live. 

Narcis Răducan: „N-ai cum să tratezi superficial meciul cu KuPS Kuopio”

Fostul oficial al FCSB-ului a comentat și victoria la limită reușită de CFR Cluj în fața lui Djurgarden, 1-0, remarcând stilul inconfundabil implementat de Dan Petrescu la campioana României. 

„S-a văzut că CFR este pregătită pentru această luptă. Cei de la CFR au fost foarte bine pregătiți, din toate punctele de vedere. Superioritatea a fost evidentă. CFR e una dintre echipele care știe foarte bine să-și atragă adversarul în cursa aceasta de a-l forța să joace după jocul tău. Asta se vede în campionat și am văzut-o și anul trecut, în cupele europene. Petrescu pregătește bine partidele, așa cum îl știm.

Victoria e meritată. Miza va fi mare contra lui KuPS Kuopio, e vorba de milioane de euro. N-ai cum să tratezi superficial acest meci. Important e să nu aibe probleme imprevizibile, de genul celor avute de FCSB”, a mai spus Narcis Răducan. 

FOTO Cele mai tari imagini din FCSB - Slovan Liberec 0-2

+16 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV OUT de la FCSB! Gigi Becali renunță la doi jucători după eliminarea din Europa League

Mihai Stoica iese la atac: „Au început să tasteze antisteliștii! Țineți minte asta!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (87)
adriann_
adriann_  •  25 Septembrie 2020, 17:21

Nu te mai agita postacel ca nu intereseaza pe nimeni linkuri de pe net despre binefacerile 5G. Argumentul meu e SIMPLU, LOGIC, USOR DE INTELES: NOUA IN MOMENTUL ASTA 5G NU NE FOLOSESTE LA ABSOLUT NIMIC. IAR UNII TIN MORTIS SA NE FERICEASCA CU EL. Orice om sanatos la cap isi da seama ca raspunsul corect e "faceti ma la voi in Germania/Franta/ UK si peste cativa ani cand vedem ce bine va merge ne punem si noi"

san_lorenzo
san_lorenzo  •  25 Septembrie 2020, 15:49
Postat de adriann_ pe 25 Septembrie 2020, 14:41

N-ai ce sa-mi explici nimic, pana acum ti-am explicat eu tie si chestia cu densitatea si tot. Ideea e ca vom fi expusi la mai multe radiatii absolut DEGEABA. IN MOMENTUL DE FATA SI IN VIITORUL APROPIAT NU EXISTA NICI UN BENEFICIU PENTRU ROMANIA din implementarea 5G. Fac altii experimente pe un popor sarac si mult prea pasiv. Daca iese bine isi pun si ei, daca nu, ghinion, s-au prapadit niste romani, nu? MARS MA!

uite dargule aici : https://www.europarl.europa.eu/RegData/etudes/BRIE/2020/646172/EPRS_BRI(2020)646172_EN.pdf nu pe prajeste nimeni, stai cuminte. Teste se fac peste tot . Turcaletii nu pot importa tehnologia, deci o produc ei, cam ce crezi ca s-ar putea intampla intr-o tara ca turcia daca ar fi probleme ? btw, lucreaza de 4-5 ani lejer pe proiectele astea

san_lorenzo
san_lorenzo  •  25 Septembrie 2020, 15:44
Postat de apollo pe 25 Septembrie 2020, 15:00

Ascunde-te , te vaccineaza bill geitz prin "celulele" 5G :)))) Tu n-ai ca sa faci cu 5G-ul la telefonul tau Nokia :))))

mooor... citesc si ma minunez :))) lasa-l ca e clar . Exista studii , sa stiti, cu efectele ce AR putea sa apara . Nu e stiinta eaxcta pentru ca trebuie mult timp sa treaca peste organismul uman. Dar studiile sunt facute deja de ceva ani si singurele diferente ce AR putea sa apara sunt cresterea temperaturii corpului uman - dovedit, nu mascarit- . Deci... Nu poti sa le asemeni radiatiilor Gamma sau X-ray , dar acolo e cu totul alta poveste....

Vezi toate comentariile (87)
Comentează