FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Dusan Uhrin, OUT de la Gaz Metan + Edi Iordănescu, aproape de un come-back de senzație

Edi Iordănescu e în pole-position să revină la Gaz Metan
Edi Iordănescu e în pole-position să revină la Gaz Metan

Articol de - Publicat miercuri, 12 august 2020 14:55 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 17:21

Dusan Uhrin (52 de ani) n-a rezistat mai mult de două luni la Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul ceh îi va părăsi pe ardeleni, urmând să-și rezilieze contractul astăzi sau joi.

Continuă turbulențele la Mediaș chiar și după finalul sezonului. Adus în luna iunie, Uhrin nu va mai continua la Mediaș, iar numele posibilului său înlocuitor reprezintă o surpriză uriașă.

Conducerea medieșenilor vrea să-l readucă la cârma echipei pe Edi Iordănescu (42 de ani) tehnicianul care a pregătit-o pe Gaz Metan în sezonul trecut și care i-a adus în premieră pe ardeleni în play-off. Cel mai probabil, Iordănescu jr. va reveni la Mediaș dacă nu va fi ademenit zilele următoare de o ofertă tentantă din străinătate. 

Zilelel trecute, fiul lui Anghel Iordănecu a fost la un pas să bată palma cu divizionara secundă Petrolul Ploiești, însă tratativele n-au mai ajuns la vreo finalitate. 

Gaz Metan traversează momente dificile

Clubul continuă să fie într-o situație delicată, cu datorii către propriii fotbaliști și lotul decimat. Viitorul antrenor va avea misiunea de a alcătui echipa pentru sezonul următor, după ce Ioan „Limoniu” Mărginean, fostul administrator special al echipei, nu a prelungit contractele aproape nimănui din vechiul lot. 

În prezent, funcția de președinte îi revine lui Vali Iordănescu, verișorul lui Edward, context care favorizează o revenire a acestuia pe bancă.

VIDEO Edi Iordănescu a vorbit despre problemele de la Gaz Metan: „Domnului Mărginean nu îi convenea că nu lua clubul banii din amenzi”

Citește și alte știri de actualitate:

25 de jucători la reunirea lui Dinamo » 3 absenți și 4 reveniri în echipa lui Gigi Mulțescu

OFICIAL CS Universitatea Craiova și-a prezentat ultimele 3 achiziții » A semnat și Paul Papp!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
adiktedz
adiktedz  •  13 August 2020, 02:01

Din cate am citit si m-am informat, clubul pana in luna Septembrie nu poate numii un nou presedinte, campionatul incepe pe 22 AUG, asta inseamna ca cel mai probabil Gazul va juca cu juniorii primele 4-5 etape din campionat, nu stiu exact care e perioada de transferuri dar dupa cum se misca actual cam toti jucatorii buni o sa aiba echipa pana in septembrie. Asta e daca vine Liga 2 vine si macar poate invata din greseli.

10211688192550794
Olaru Marius  •  12 August 2020, 17:51

Pffff...asta antrenor domne, antrenor serios!!! Orice echipa si-l dorește:)))) Iordănescu asta, zic.... 3 luni, 6 luni .....maaaxim!

140890610325991
Chimir Sen  •  12 August 2020, 17:24
Postat de Chimir Sen pe 12 August 2020, 17:22

Ăsta are atâtea pretenții că doar un șeic cămilar le-ar putea satisface ... Bă râsule , trăiești în Românika , obișnuiește-te cu asta , nu veni cu figuri de Serie A sau La Liga ...

Iar trebuie să-i mulțumesc domnului Crăițoiu ... Mă lasă și cu Chimir Sen ...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează