FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

OFICIAL CS Universitatea Craiova și-a prezentat ultimele 3 achiziții » A semnat și Paul Papp!

Paul Papp a semnat cu Craiova. Sursă foto: www.facebook.com/pg/UCVOficial/ +39   FOTO
Paul Papp a semnat cu Craiova. Sursă foto: www.facebook.com/pg/UCVOficial/

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 august 2020 13:58 / Actualizat miercuri, 12 august 2020 16:07

CS Universitatea Craiova, vicecampioana României, a oficializat astăzi transferurile lui Marius Constantin (fundaș central, 35 de ani), Paul Papp (fundaș central, 30 de ani) și Alexandru Tudorie (atacant, 24 de ani). Gazeta Sporturilor anunțase în exclusivitate mutările încă de acum trei zile

Dacă fundașii Paul Papp și Marius Constantin au semnat contracte valabile trei ani, respectiv un an, vârful Alexandru Tudorie, care aparține de rușii de la Arsenal Tula, a fost împrumutat în Bănie timp de un sezon, cu opțiune de transfer definitiv. 

Lotul deplasat în Austria: 

  • Mirko Pigliacelli, Andrei Marinescu, Laurențiu Popescu, Stephane Acka, Marius Constantin, Mihai Bălașa, Paul Papp, Vladimir Screciu, Nicușor Bancu, Ionuț Mitran, Ștefan Vlădoiu, Bogdan Vătăjelu, Alexandru Mateiu, Alexandru Cicâldău, Marian Danciu, Dan Nistor, Vasile Constantin, Antoni Ivanov, Cristi Bărbuț, Valentin Mihăilă, Ștefan Baiaram, Andrei Ivan, Elvir Koljic și Alexandru Tudorie

Papp revine în România după 5 ani

În urmă cu o săptămână, Paul Papp s-a despărțit de Sivasspor, după ce i-a expirat contractul cu echipa din prima ligă a campionatului Turciei. Astfel, Papp revine în România după 5 ani. Ultima dată a jucat pentru FCSB, alături de care a câștigat titlul în sezonul 2014-2015. 

Papp nu a trecut prin cea mai bună perioadă în ultimul an la Sivasspor. A bifat doar 9 partide, dintre care 6 în Cupa Turciei. În total, fundașul central crescut de Unirea Dej a jucat de 29 de ori pentru clubul antrenat în prezent de Riza Calimbay.

125.000 de euroeste cota de piață a lui Papp, conform Transfermarkt

Alex Tudorie, concurent pentru Koljic

Alex Tudorie a evoluat sezonul precedent la FC Voluntari, în play-out, sub formă de împrumutat de la Arsenal Tula. Tudorie are contract cu rușii până în 2023. 

De-a lungul carierei, atacantul de 1,92 metri a mai evoluat la Oțelul și FCSB.Oltenilor le-a lipsit în trecut o alternativă serioasă pentru Koljic, titularul eficient dar fragil din avanposturi. Fortes și Mihai Roman II mai mult au dezamăgit în Bănie. 

Marius Constantin vine să ordoneze apărarea „leilor”

„Fanii Craiovei șă știe că am venit cu inima deschisă, să joc fotbal, sa ajut cu experiența mea și clubul sa-și îndeplinească obiectivele. Nu știu dacă mai este o rivalitate ca în trecut, cu Craiova, Rapid, Dinamo, Steaua. Mai sunt câteva formalități dar, în principiu, plec mâine cu echipa în Austria. 

N-a venit Bonucci la Craiova ca să rezolv eu totul în apărare. Sunt mai mult un «Chiellini în pandemie». Încercăm fiecare să facem totul cât mai bine”, a declarat Marius Constantin la „Digi Sport Special”.

Craiova a mai perfectat un transfer pentru stagiunea viitoare, când juveții își propun cucerirea titlului. Vladimir Screciu a semnat un contract valabil pe 5 ani cu oltenii - detalii, AICI.

VIDEO Show pirotehnic făcut de fanii Craiovei, chiar dacă echipa a ratat trofeul

FOTO. Imagini tari din încleștarea Craiova - CFR, decisivă pentru titlu în Liga 1:

FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: facebook.com/UCVOficial
Stephane Acka și coechipierul Uros Cosic asistă cum Kevin Boli marchează golul de 1-3 al clujenilor. Titlul era în Gruia / FOTO: Arhivă GSP
FOTO: facebook.com/UCVOficial
FOTO: Raed Krishan, GSP
+35 FOTO

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova:

CS Universitatea Craiova, pe urmele lui AC Milan sau Borussia Dortmund » Afacere de un milion de euro pentru olteni

CS Universitatea Craiova și-a anunțat amicalele! Când și unde pot fi urmărite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
banciuu
banciuu  •  12 August 2020, 17:57

Si eu care credeam ca jiji a facut transferuri de tot rasul.Astia l-au intrecut.

klaus
klaus  •  12 August 2020, 15:27

Papp e tanar de viitor talentat nu joaca la pariuri o lovitura,de Tudorie ce sa mai zic nu am cuvinte:))

sibelius
sibelius  •  12 August 2020, 14:29

Daca li-l da Gheorghe pe Sandu Tudor pot sa faca un fel de ZZ Top.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează