FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO 1-2

FC ARGEȘ - DINAMO 1-2. Cum explică Dusan Uhrin revirimentul: „Acesta este secretul nostru!”

Dusan Uhrin +22   FOTO
Dusan Uhrin

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 mai 2021 18:43 / Actualizat duminica, 16 mai 2021 19:07

Dusan Uhrin jr. (53 de ani), antrenorul lui Dinamo, a tras concluziile după victoria de la Pitești cu FC Argeș, scor 2-1. Tehnicianul ceh al „câinilor” refuză să vorbească despre un loc de Conference League și e încă precaut privind evitarea barajului la retrogradare.

După cea de-a cincea victorie consecutivă reușită în Liga 1, care îi apropie pe roș-albi de îndeplinirea obiectivului, Dusan Uhrin a mai spus că schimbarea sistemului, din 4-2-3-1 în 3-5-2, a contribuit la rezultatele remarcabile din ultima perioadă.

Dusan Uhrin: „Am găsit sistemul potrivit”

„Sunt fericit pentru această victorie, am muncit mult. N-a fost ușor, adversarul a jucat bine. Conduceam cu 1-0, dar noi nu jucam bine. Până la urmă, am avut mai multe ocazii decât adversarul nostru. 

Secretul nostru? Am găsit sistemul potrivit pentru noi, 3-5-2, care e un sistem bun pentru noi. În plus, ne-am dorit să câștigăm fiecare meci. Am contract cu Dinamo, dar haideți să așteptăm ultimul meci, mai avem nevoie de puncte. Nu mă gândesc la cupele europene, mă gândesc doar la modul în care să evit barajul”, a spus Dusan Uhrin, la Digi Sport.

Dinamo e ca și scăpată de retrogradare și poate ataca un loc de baraj pentru Conference League!

Dinamo a obținut o victorie vitală, 2-1 în deplasare cu FC Argeș, însă nu e scăpată încă matematic de amenințarea „barajului”: „câinii” au nevoie de cel puțin un punct în ultima etapă, contra Chindiei, pentru a răsufla ușurați după cel mai greu sezon din istorie.

Paradoxal, „câinii” speră și la un loc pentru „barajul” de calificare în Conference League. Roș-albii au obținut licență pentru Europa și sunt la doar un punct în spatele lui FC Argeș. În ultima etapă, Dinamo dă piept cu Chindia, iar FC Argeș joacă în deplasare cu Hermannstadt.

VIDEO Galeria lui Dinamo, prezentă la duelul cu FC Argeș

FOTO Imagini spectaculoase din meciul FC Argeș - Dinamo

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

FC Argeș - Dinamo 1-2 » Dublu impact » După victoria de la Pitești, Dinamo e ca și scăpată de retrogradare și poate ataca un loc de baraj pentru Conference League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
1502241916738818
Ion-Nelu Nistor  •  17 Mai 2021, 10:23
Postat de d3ll pe 16 Mai 2021, 22:21

Rușinea omeniri ești tu. Nu pot înțelege ură asta fata de o echipa ce se zbate în mediocritate de 5-7 sezoane. Trebuie sa ai ceva la cap să dorești raul unor oameni pe care nici macar nu îi cunoști. Și în Italia, Spania, anglia, Scotia.... exista rivalitate dar nimeni nu își dorește să dispară rivali. Daca am avea și noi 5-6 echipe puternice am juca și noi in Europa mai des și am avea o liga 1 mai atractiva, dar romanul e mai interesat sa moara capra vecinului de cat sa vadă ce se întâmplă la el in gradina

Atat poate si el. Nu poti cere mai mult.

dexter
dexter  •  17 Mai 2021, 09:18
Postat de d3ll pe 16 Mai 2021, 22:24

Trebuie sa fi ipocrit sa spui că Dinamo a fost ajutată de arbitri în condițiile în care noi am fost măcelăriți tot sezonul.

Ala e un prostalau gigist. E in top 5 prostie pe gsp.

d3ll
d3ll  •  16 Mai 2021, 22:24
Postat de planetfun pe 16 Mai 2021, 21:00

revinimentul a venit cu voluntari pana la ultimul meci jucat, malele &co refuzand sa joace + arbitrajul care il scapa pe puljici de rosu direct. eh. dinamoviada.

Trebuie sa fi ipocrit sa spui că Dinamo a fost ajutată de arbitri în condițiile în care noi am fost măcelăriți tot sezonul.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează