FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-0

Uhrin, revoltat după victorie: „E un dezastru! Cine se ocupă de asta?!”

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda a 4-a a play-out-ului din Liga 1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, s-a plâns la final de programul încărcat. +35   FOTO
Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda a 4-a a play-out-ului din Liga 1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, s-a plâns la final de programul încărcat.

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 19:28 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 19:34

Dinamo a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-0, în runda a 4-a a play-out-ului din Liga 1. Dusan Uhrin, antrenorul „câinilor”, s-a plâns la final de programul încărcat.

„3 luni fără victorie... era frustrant. Nu știu dacă s-a întâmplat ceva de genul acesta în cariera mea. A fost un meci foarte greu, le-am spus jucătorilor ca trebuie să aibă răbdare. Le-am transmis să nu joace mingi pe sus, pentru că adversarii erau înalți și astfel ne era imposibil. 

Nu am avut foarte mult timp de pregătire. Nu sunt fericit că am avut atât de multe cornere, aș fi fost fericit dacă marcam mai mult. Jucăm prea mult în lateral, ar trebui să verticalizăm mai mult pentru a fi periculoși. Pentru jucători e foarte greu, din acest motiv sunt fericit pentru ei, au meritat acest succes. Am avut și noroc, dar e nevoie și de asta pentru a învinge.

Trebuie să muncim în continuare, jucăm la 3 zile, programul e un dezastru pentru echipe, nu știu cine l-a făcut, cine se ocupă de asta. Jucăm ca în Champions League”, a declarat Uhrin la Telekom Sport.

13 meciuri consecutive fără victorieaveau „câinii”: 3 remize, 10 eșecuri. Serie neagră întreruptă cu Voluntari

28 de goluri marcateau dinamoviștii, 15 pe teren propriu. Cel mai slab atac din campionat

Cum arată lupta la retrogradare în Liga 1

Cele mai tari cadre din partida Dinamo - FC Voluntari 2-0

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+31 FOTO

Citește mai multe știri din Liga 1:

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru transferul unui internațional » Gigi Becali: „Fac totul ca să-l iau!”

Injecție financiară pentru cluburile din Liga 1 » Peste 9 milioane de euro virate astăzi

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează