FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru transferul unui internațional » Gigi Becali: „Fac totul ca să-l iau!”

Alexandru Crețu (numărul 2) e disputat de FCSB și CFR Cluj. Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Alexandru Crețu (numărul 2) e disputat de FCSB și CFR Cluj. Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 29 aprilie 2021 17:59 / Actualizat joi, 29 aprilie 2021 18:29

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, e din nou interesat de achiziționarea lui Alexandru Crețu, mijlocaș defensiv aflat sub contract cu slovenii de la Maribor. Roș-albaștrii au concurență serioasă: și CFR Cluj l-ar vrea pe internaționalul de 29 de ani.

„Feroviarii” au intrat pe fir și sunt la rândul lor interesați de Alexandru Crețu, pe care au încercat să-l transfere și în iarnă, scrie ProSport. Atunci, CFR Cluj ar fi vrut să plătească în jur de 250.000 de euro pentru transferul lui Alexandru Crețu, dar mutarea a căzut, iar clujenii s-au orientat spre împrumutul lui Mihai Bordeianu.

Mijlocașul mai are contract cu Maribor până în vară, la finalul lunii iunie. Acesta are o clauză în contract, potrivit căreia i se poate prelungi înțelegerea dacă i se mărește contractul, de la 12.000 de euro pe lună la 16.000 de euro. 

Gigi Becali: „Pe Crețu l-am vrut de mult timp”

„Nu este momentul să vorbim acum de transferuri. Noi trebuie să ne gâdim doar la câștigarea campionatului. Eu pe Crețu ăsta l-am vrut de mult timp, dar nu mai are rost să vorbim acum de ce nu l-am luat încă de atunci. 

E un jucător bun, iar dacă eu vreau să îl transfer, atunci voi face totul ca să îl transfer. Bine…dacă vrea și băiatul să vină. Eu nu aduc pe nimeni cu forța la noi. Însă, nu voi licita cu nimeni. Și spun asta ca să fie clar pentru toată lumea. Băiatul o să fie liber de contract și sunt convins că va avea și alte oferte, dar eu nu voi licita cu nimeni. Nu mă interesează pe cine vrea CFR-ul”, a declarat Gigi Becali, conform sursei citate. 

Becali nu e la prima tentativă de a-l aduce pe jucătorul debutat de Mirel Rădoi în națională. Crețu a jucat la Poli Iași între 2011 și 2017 și a fost dorit la acel moment de Becali, însă Florin Prunea, președintele de atunci al moldovenilor, a cerut o sumă mai mare decât ce era FCSB dispusă să achite.

FCSB și CFR Cluj se luptă pentru transferul unui internațional » Gigi Becali: „Fac totul ca să-l iau!”
Alexandru Crețu ar putea reveni în Liga 1

Alexandru Crețu, unul dintre favoriții lu lui Mirel Rădoi

Alexandru Crețu a fost om de bază pentru Mirel Rădoi în campania precedentă din Liga Națiunilor. Mijlocașul defensiv a fost titular în disputele cu Austria și Norvegia, dar și în meciul de tristă amintire cu Islanda, din barajul pentru Euro 2021. Crețu a intrat pe parcurs și în remiza cu Irlanda de Nord, de pe Arena Națională, scor 1-1, și în amicalul cu Belarus, câștigat 5-3.

400.000 de euroeste cota lui Alexandru Crețu, conform transfermarkt

VIDEO Toni Petrea sau Gigi Becali? Cine e vinovat pentru forma slabă a FCSB-ului?

Citește și alte știri despre FCSB: 

Teste antidoping la derby-urile cu FCSB » Craiova și CFR Cluj plătesc toate cheltuielile

Gigi se plânge degeaba! Culisele relației controversate FCSB - Istvan Kovacs

EXCLUSIV Circ absolut la FCSB » Cei prezenți la stadion au rămas interziși! Conducătorii au ajuns să ironizeze deciziile lui Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează