Comentarii (27)

serg_iordan  •  15 Mai 2019, 11:37

Ori patronul lui Manchester city l-ar lua pe cel al fcsb

kikostel  •  15 Mai 2019, 10:02

Mare dezbatere... E simplu: când sunt probleme atat de mari de management, ca la FCSB sau Astra, nu vine niciun antrenor bun, fiindcă dacă ești bun ai loc de muncă. La FCSB sau Astra nu pot veni decât cei care nu își găsesc loc de muncă.

vladutz13  •  15 Mai 2019, 09:48

Pile, pile, pile!! Zgarcenia de a plati un antrenor bun, etc, etc, etc. Sa ne intelegem, scaderea fotbalului romanesc in ultimele sezoane este cauzata si de aducerea unor antrenori foarte slabi. Dan Petrescu este departe de forma (daca se poate spune asa la antrenori) de la inceput si totusi ia campionatul fluierand tocmai din lipsa de concurenta....

mosvasile  •  15 Mai 2019, 07:04

Care"echipe mari"?Cand in discutii a fost doar echipa lui Becali?Daca te iei dupa Becali,l-a luat pe Teja fiindca e machidon, iar familiile lor se cunosteau demult!Dar noi gandim cu capul nostru si stim ca Teja a imprimat un joc frumos la Gaz Metan!In plus, i-a castigat increderea "salvatorului fotbalului romanesc",pentru ca i-a luat CFR-ului 4 puncte din 6!Cat despre Alexa,pentru acelasi motiv-ca gandim cu capul nostru-nu credem ca Becali l-a avut vreodata pe lista!Care lista se face de..."managerul general"!A fost doar propaganda pusa in scena-prin presa- de Annamaria cea tatuata,dar caruia "managerul general"i-a zis..."ushi"!Adica a trimis-o sa-si practice"vocatia"in alta parte!

gustiroman  •  15 Mai 2019, 06:34

Pe Dan Alexa il alegi pentru ca ... AnaMaria Prodan. De ce insista "impresara" sa-l scoata in fata si sa-i faca o imagine buna prin presa? Raspunsul este in numarul de jucatori pe care i-a avut in acest sezon Dunarea Calarasi, care se inmulteste cu comisioanele si da astfel dimensiunea "interesului" :))

iulihenry14  •  15 Mai 2019, 03:20

De ce Mourinho a fost pus principal la Benfica in locul lui Heynckes cand fusese secund toata viata lui? Pentru ca oamenii au vazut potential. Alexa a avut rezultate decente pe la majoritatea echipelor cu jucatori mediocri si probabil multi se gandesc la ce poate face cu jucatori buni

alenb  •  15 Mai 2019, 01:15
Postat de adriann_ pe 15 Mai 2019, 00:51

Alexa e un fost jucator important si care a reusit cateva promovari in liga 1 ca antrenor. Adica mult mai mult decat reusisera ultimii 2 antrenori ai FCSB ( Dica, Teja). In conditiile astea, ma intreb ce il califica pe Raureanu pentru postul de ziarist sportiv? Ca habar n-are de fotbal, asta e clar acum...

Nu stiu ce rezultate a avut alexa in Liga 2, dar in Liga 1 retrogradeaza cu brio cu Calarasiul. A bagat autobaza meci de meci si cu toate astea se duce la fund fara sperante, in conditiile in care are ceva jucatori experimentati. Daca zici tu ca-i bun de Liga 2 sa se duca in Liga 2 ca poate acolo ii este locul. Cat despre performantele ca jucator, un rupator de oase nimic mai mult, oricum si daca era Hagi asta nu-l facea antrenor.

adriann_  •  15 Mai 2019, 00:51

Alexa e un fost jucator important si care a reusit cateva promovari in liga 1 ca antrenor. Adica mult mai mult decat reusisera ultimii 2 antrenori ai FCSB ( Dica, Teja). In conditiile astea, ma intreb ce il califica pe Raureanu pentru postul de ziarist sportiv? Ca habar n-are de fotbal, asta e clar acum...

rocky2  •  15 Mai 2019, 00:29

fcsb sau Astra nu sunt echipe mari decat in ochii ziaristilor! Doua clone, una alungata din Ploiesti, alta pripasita in Popesti! Ce antrenori valorosi le-ar antrena?

5abie.spintecatoru  •  15 Mai 2019, 00:20
Postat de dinamo100 pe 14 Mai 2019, 23:53

Nici eu nu am inteles logica pe baza careia Alexa sau Teja au devenit peste noapte " antrenori de top". Nimic nu justifica acest statut!

Dai search” Alexa și Teja” pe gazeta peștelui și te vei lumina

  • 1
  • 2
  • 3

Comentează