FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

GALERIE FOTO E greu să fii soție de fotbalist? Adina a răbufnit după 20 de ani de relație cu Alex Bourceanu: „Nu a fost dragoste la prima vedere”

Articol de - Publicat marti, 16 mai 2023 16:28 / Actualizat miercuri, 17 mai 2023 15:07

Alex Bourceanu, fotbalist român retras din activitate, are o relație de mai mulți ani de zile cu soția Adina, alături de care are doi copii. Ea a recunoscut într-un interviu cum decurge căsnicia lor, după 20 de ani împreună.

Alexandru Bourceanu a evoluat pe postul de mijlocaș la mai multe echipe, între care Oțelul Galați, FC Timișoara, FC Steaua București și Trabzonspor, precum și la echipa națională de fotbal a României. Dincolo de cariera în fotbal, el e împlinit și pe plan personal.

E fericit alături de soția Adina, de care nu s-a îndrăgostit la prima vedere, după cum a explicat ea într-un interviu pentru unica.ro. „Ca să fiu sinceră, mă știu cu Alex de când eram copii. Relația noastră a început ca o relație de copii, nu a fost ceva din prima.

Când l-am cunoscut juca fotbal afară, pe zăpadă, era iarnă și stătea în fața porții. Nu a fost dragoste la prima vedere, în schimb am ajuns să îl cunosc. Și cu cât l-am cunoscut, cu atât mi-a plăcut mai mult de el, ca om”, a spus Adina Bourceanu, care nu are un secret pentru relația ei cu fostul fotbalist.

„Sunt vulcanică pe moment, dar mă calmez destul de repede”

Au reușit odată cu trecerea anilor să se cunoască mult mai bine unul pe altul, să se „modeleze” reciproc astfel încât să existe mereu armonie în mariajul lor. „Nu cred că există vreun secret, pe noi ne-a ajutat faptul că am crescut împreună. Ne-am modelat unul după celălalt, am avut și perioade în care am făcut compromisuri unul pentru altul, în funcție de perioadele din viață.

Ne iubim și există dragostea aia care ne împinge să facem lucrurile în așa fel încât să existe armonie. Cred că foarte mult contează adaptabilitatea unuia la celălalt. În general eu cedez, dar nu este o regulă. Cam în toate disputele las de la mine. Sun vulcanică pe moment, dar mă calmez destul de repede și încerc să remediez lucrurile”, mai spune ea.

+13 FOTO

Întrebată și cum e să fie soție de fotbalist, Adina Bourceanu a recunoscut că uneori se bucura de plecările de acasă ale soțului ei, în cantonamente. Așa avea și timp doar pentru ea. „Este frumos să fii soție de fotbalist. E și cu bune și cu rele, aspecte pozitive și negative. Nu știu cum aș fi răspuns dacă m-ai fi intrebat în altă perioadă a vieții, atunci când mă căram dintr-un loc în altul. Uneori îmi lipsesc lucrurile alea, dar acum s-a terminat.

„Când simțeam că nu mai pot, că e prea mult, trebuia să plece și atunci era bine”

Mutările m-au ajutat să nu mă leg de ceva anume, de un obiect sau de un loc. Am călătorit foarte mult și există o oarecare plăcere în lucrurile astea, să te muți de colo-colo. Alt aspect care ne-a ajutat a fost că, atunci când juca fotbal Alex, nu eram tot timpul împreună. Când pleca în cantonamente aveam momentele mele, pentru mine, pe care să le folosesc cum vreau. Micile pauze, între ghilimele, ajută.

Când simțeam că nu mai pot, că e prea mult, trebuia să plece și atunci era bine. La început îmi părea rău că pleacă. Voiam să stau cu el 24 de ore din 24. După ce m-am maturizat mi-am dat seama că sunt un lucru pozitiv și că trebuie să apreciez momentele mele”.

Adina și Alex Bourceanu au împreună doi copii, pe Amalia și Ștefan. Cei doi soți se ocupă și de afacerea lor, de restaurantul pe care îl au în București.

Citește și: 

Gigi Becali anunță că a încasat o avere din biletele vândute la meciul cu CFR + Face transferuri dacă ia titlul: „Fundași centrali, un singur atacant și eventual un mijlocaș mai creativ și mai agresiv”

L-a părăsit pe fotbalistul de la Farul Constanța și s-a cuplat cu un om de afaceri: „Mă susține în absolut orice”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
ArchBishop
ArchBishop  •  16 Mai 2023, 17:49
Postat de laurkro pe 16 Mai 2023, 17:25

“Adina a răbufnit după 20 de relație”…învață sa scrii înainte de a publica ceva, care oricum se încadrează la tabloide. Bine ca nu ai zis ca a avut 20 de relații, sa divorțeze omul de ea, nevinovata fiind.

Ioi, trebuie sa avem popcornul la indemana, odata tot o dau in bara cu titluri de-astea si ne pomenim cu o "comedie mondena" de genul "Adela" :)

laurkro
laurkro  •  16 Mai 2023, 17:25

“Adina a răbufnit după 20 de relație”…învață sa scrii înainte de a publica ceva, care oricum se încadrează la tabloide. Bine ca nu ai zis ca a avut 20 de relații, sa divorțeze omul de ea, nevinovata fiind.

ArchBishop
ArchBishop  •  16 Mai 2023, 17:19

"Adina a răbufnit după 20 de relație" - faceti foamea prin birouri? Nu v-ati facut norma la articole si nu ati fost platiti, incat mancati nu doar litere, ci si cuvinte?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează