FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

E haotic și la Astra: Denis Alibec, amendă și scandal cu fanii!

Articol de - Publicat luni, 20 august 2018 09:10

Oficialii giurgiuveni îi vor sancționa pe Alibec și pe Bahamboula, care au fost eliminați în partida de sâmbătă, cu Dunărea Călărași, scor 1-1, cu câte 2000 de euro.

Denis Alibec a schimbat clubul, dar nu și-a schimbat și nărăvul. A rămas același jucător conflictual, care gesticulează, comentează și strică atmosfera în vestiar și pe teren.

Așa s-a întâmplat și în ultimul meci de campionat, cu Dunărea Călărași, când fostul atacant al FCSB, răscumpărat de Astra cu un milion de euro pentru a-l pune pe picioare, s-a dat din nou în stambă. Alibec a luat două cartonașe galbene pentru faulturi prostești și a fost trimis la cabine în minutul 73.

Același lucru s-a întâmplat și cu Bahamboula, doar că congolezul a avut o intrare criminală, picior în pieptul lui Ispas, și a văzut "roșu" direct. Chiar dacă, după meci, oficialii clubului nu au dorit să vorbească despre posibile sancțiuni aplicate celor doi, Regulamentul de Ordine Interioară al clubului este foarte clar și strict în această privință.

Iar cei doi elevi ai lui Măldărășanu urmează să fie amendați de club cu 2.000 de euro, plus o altă sancțiune ce va veni de la Comisia de Disciplină a FRF.

6 luni și 18 zileau trecut de la ultimul gol marcat de Alibec în Liga 1: 3 februarie 2018, în meciul Gaz Metan - FCSB 1-2

"Foarte mulți îl cataloghează și îl analizează pe Alibec după gesturile lui. Încă nu poate să facă efort la nivelul celorlalți din lot și, din dorință prea mare, mai greșește. Echipa nu stă în Denis, dar e un jucător care ne poate ajuta"
Marius Măldărășanu, antrenor Astra

"Trebuie să acceptăm câteodată când mai are și nervi Alibec. El își dorește foarte mult, se consumă prea mult"
Neluț Roșu, mijlocaș Astra

SCANDAL: S-a înjurat cu fanii

După ce-a primit două cartonașe galbene în decurs de 9 minute și a fost eliminat de arbitrul Cătălin Buși, Denis a continuat circul în drumul său spre vestiare. Până să ajungă pe tunelul ce duce la vestiare, Alibec și-a înjurat propriii fani care veniseră la stadion. Aceștia l-au apostrofat pe atacant pentru prestația dezamăgitoare avută cu Dunărea Călărași. 

DERAPAJELE LUI DENIS

1. L-a înjurat pe Dică pe teren
La meciul cu Viktoria Plzen, din grupele Europa League 2017, steliștii au beneficiat de o lovitură liberă de la circa 22 de metri, iar Alibec se ruga de Bălașa să bată el. Mihai s-a uitat înspre Dică, după care i-a făcut semn lui Denis să se îndepărteze de acolo. Alibec a fost surprins de camerele Telekom Sport când s-a întors nervos spre banca de rezerve și a aruncat o înjurătură către antrenor: "Du-te, mă, în p**a mea!".

2. Uși sparte în vestiar
Schimbat în meciul cu FC Voluntari, 0-0, din etapa a 14-a din campionatul trecut, atacantul nu și-a putut stăpâni nervii: l-a înjurat pe Dică și a spart și o ușă de termopan de la vestiare. "Ceea ce a făcut Alibec nu e comportament de fotbalist profesionist", a spus Dică la momentul respectiv.

3. S-a certat cu MM la Ovidiu
Partida Viitorul - FCSB 1-0 a aprins spiritele în vestiarul roș-albaștrilor. Sursele GSP au povestit că, în timpul partidei, Mihai Stoica i-a strigat lui Denis: "Coboară, bă, să iei mingea!". Nervos, căpitanul oaspeților s-a oprit din alergare și i-a răspuns pe un ton foarte ridicat: "Mai lasă-ne, bă, dracului în pace!". Stoica i-a reproșat lui Alibec "tupeul nesimțit" pe care îl are! "Denis are dreptate. El știe mai mult fotbal ca MM, că e fotbalist", l-a apărat Becali.

4. I-a pus mâna-n gât lui Stoica
Relația dintre Mihai Stoica și Alibec n-a fost niciodată strălucită. Potrivit informațiilor GSP, Denis nu îl simpatizează pe directorul sportiv, bănuindu-l că e "sifonul" lui Becali din vestiar. Surse autorizate au dezvăluit că Alibec chiar i-a pus mâna-n gât lui MM după o discuție mai aprinsă! În mandatul lui Reghecampf, atacantul avea o relație excelentă cu antrenorul, însă îl ignora total pe Stoica.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (26)
ray51
ray51  •  21 August 2018, 10:44

Asta a dat rezultate doar cu Sumi. M-am intrebat de nenumarate ori, de ce? Am vaga impresie ca acest Alibec este un individ care reactioneaza la droguri precum: tigari fara restrictie si cand vrea el, jocuri video fara restrictie si cand vrea el, mamitica si tanti pe langa el la orice pas. Si Sumi il alimenta cu ingaduinta parintelui care stia ca n-are cum sa procedeze altfel ca sa obtina rezultate, acceptand chiar si cate o injuratura de la mofturosull Denis.

1165169533513579
Toros Aurelianus  •  21 August 2018, 02:12

Vorbiti prostii,am fost la meci ,suporterii l-au aplaudat pe Alibec dupa ce a fost eliminat.Nu a injurat pe nimeni.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1929473360713272
Vaxile Roaita  •  21 August 2018, 02:04

Un derbedeu. !!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează