FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU - CS U CRAIOVA 0-3

"E normal ca suporterii să spună asta, dar eu mă gândesc la altceva" » Ce a mai declarat Devis Mangia după ce oltenii au ajuns pe locul 2

FOTO: Facebook Craiova
FOTO: Facebook Craiova

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 23:20

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, a evitat să vorbească despre șansele echipei sale la titlu, în ciuda faptului că oltenii au urcat pe locul doi după succesul convingător reușit pe terenul Astrei Giurgiu, 3-0. 

"Atitudinea e importantă, nu sistemul, ați văzut cât de importantă e atitudinea. Avem jucători buni în față, Mitriță, Bărbuț, Koljic, dar pentru mine toată echipa este foarte OK în această periaodă, în toate zonele terenului. 

Pentru suporteri e normal să se gândească la titlu. Dar pentru mine e bine să ne gândim doar la meciul următor și să fim calmi. E extrem de important meciul următor, din Cupă, de la Turnu Măgurele. Vom schimba ceva, dar va fi o echipă bună în teren", a spus Mangia, la Look TV. 

Vezi și: 

PROGRAM ETAPA A 13-A

Vineri:
Poli Iași - AFC Hermannstadt 0-2 (Detalii, AICI)
  Astra Giurgiu - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
18:00 FC Botoșani - Viitorul
21:00 FCSB - FC Voluntari
Duminică:
14:00 Dunărea Călărași - Gaz Metan Mediaș
21:00 Sepsi Sfântu Gheorghe - CFR Cluj
Luni:
21:00 Concordia Chiajna - Dinamo

CLASAMENT LIGA 1 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1787497927946747
Sorin Stanisel  •  27 Octombrie 2018, 07:05

Craiova a alergat 90 de minute. Nu s-a inchis nici la 1-0 si nici la 2-0, a jucat fotbal. Daca vor juca tot asa au prima sansa la titlu. Sa-i tina Dumnezeu pe directia asta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close