FOTBAL  »  Superliga  »  SCHIMBĂRI

E oficial! O nouă schimbare de antrenor în Liga 1 + o posibilă numire în funcția de președinte al clubului

Articol de GSP - Publicat marti, 09 octombrie 2018 12:21

Chiar dacă a terminat la egalitate 1-1 cu CSU Craiova, Alexandru Pelici nu și-a salvat postul la Hermannstadt. Oficialii echipei sibiene au avut o ședință fulger în această dimineață, iar tehnicianul de 44 de ani a fost demis.

UPDATE 14:00

Teodor Birț, președintele lui Hermannstadt, a confirmat pentru Telekom informațiile prezentate de Gazetă: "Într-adevăr am găsit o cale amiabilă de a renunţa la serviciile lui Alexandru Pelici, căruia îi mulţumim pentru tot ce a făcut pentru această echipă. Nu este un secret, noul antrenor al echipei va fi Vasile Miriuţă, după discuţiile pe care le-am purtat în ultimele zile va prelua echipa"

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat încă de ieri seară, Vasile Miriuță va fi noul antrenor principal al clubului sibian. În prezent expert la Telekom Sport, Miriuță a plecat deja spre Sibiu, acolo unde a intrat la masa negocierilor pentru semnarea unui angajament cu Hermannstadt valabil până la finalul sezonului cu posibilă opțiune de prelungire.

Vasile Miriuţă le-a mai antrenat în carieră pe Energie Cottbus II, Ceahlăul, CFR Cluj, Gyor, ASA Târgu Mureş, Energie Cottbus, Concordia Chiajna şi Dinamo.

"De vreo patru etape știu de numele celui care urma să mă înlocuiască. Asta este, mergem înainte, nu e nicio problemă și depinde numai de noi să obținem puncte"
Alexandru Pelici, în urmă cu câteva zile

Pelici semnează cu Ripensia!

Din informațiile pe care GSP le are în acest moment, Pelici nu va rămâne șomer și va semna în cursul acestei săptămâni cu o altă echipă. Ripensia Timișoara nu are antrenor încă din startul acestui sezon competițional de L2, formația de pe Bega fiind condusă de directorul sportiv, Radu Suciu.

În urmă cu câteva zile, noul președinte al Ripensiei, Dumitru Mihu, vorbea despre numirea unui antrenor principal, dar nu i-a pronunțat numele lui Pelici. După ce-și va rezilia contractul cu Hermannstadt, Pelici va pleca spre Timișoara, fiind șanse foarte mari ca în week-end să fie pe banca tehnică a echipei la partida cu ASU Poli.

Vine și Eugen Pârvulescu!

Odată cu numirea lui Vasile Miriuță la Hermannstadt, în conducerea clubului e posibil să fie numit în funcția de președinte, Eugen Pârvulescu. Fostul oficial al celor de la Pandurii Tg. Jiu cel cu care gorjenii au ajuns în grupele Europa League în sezonul 2013-2014, a avut mai multe runde de negocieri cu Sibienii și urmează să dea un răspuns clar în următoarele ore. Probabil că Eugen Pârvulescu se va ocupa de transferuri, banca tehnică și toate aspectele de ordin sportiv de la club.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
fibra
fibra  •  09 Octombrie 2018, 15:00

Adica vine nimeni in drum.Parca erati mai civilizati sibienilor. Scuze si voi v-ati amestecat,nu mai sunteti adevarati.

gazistu
gazistu  •  09 Octombrie 2018, 14:19

pELICI poate scoate echipa din situatia actuala...sa nu uitam ca dupa 26 de etape si noi (Gaz Metan) eram intro situatie asemanatoare, apoi in iarna am adus intariri (pe Rondon & Co.) si am inceput sa urcam ... Daca exita in om care sa redreseze corabia, ala e doar Pelici! miriuta e un mascarici, o mascot de antrenor, care tine cu Ungaria, are casa in Budapesta...etc... Pelici trebuie pastrat..el salveaza echipa!!

106683413108068
Francisc Dascal  •  09 Octombrie 2018, 14:07

Ati gresit fotografia anonimii Gsp.Aveti probleme serioase la etaj,uneori subsemnati 3 un articol, in cele mai multe cazuri e scris de ANONYMUS nescolitilor !!!!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează