FOTBAL  »  Superliga  »  TENSIUNI

"E un haos total!" » Antrenor din Liga 1 umilit de conducere: bucătăria închisă jucătorilor, se bea doar apă de la chiuvetă și nu mai există medicația necesară!

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 00:30

Primarul Minea, cel care decide tot la Concordia Chiajna, vrea să scape de antrenorul Dan Alexa și face tot ce poate ca să-i transforme viața într-un calvar: antrenamente doar pe sintetic, bucătăria închisă jucătorilor, apă de la chiuvetă și fără cantonamente înainte de meciuri.

"Din păcate, mulți oameni care nu se pricep la fotbal încearcă să se implice în viața echipei și lucrul ăsta se vede!". Aceasta a fost reacția lui Dan Alexa la finalul meciului pierdut, 0-1, cu Timișoara.

Tehnicianul n-a dorit să facă alte comentarii, dar au făcut-o cei din staff!

Personajul vizat este Mircea Minea, primarul orașului Chiajna. De fapt, omul numărul 1 la Concordia. Minea încearcă să scape de Alexa pentru că tehnicianul nu răspunde la "comenzile" edilului.

"E un război pe față între președintele Cristian Tănase, cel care l-a adus pe Alexa la echipă, și primarul Minea, care vrea să scape cât mai rapid de antrenor ca să-și pună oamenii lui «ascultători»", susțin sursele ziarului.

"E un scandal uriaș de mai bine de două săptămâni! Jucătorii nu mai au voie să se pregătească pe terenurile cu iarbă naturală, ci doar pe sintetic. Și-au distrus picioarele, dar pe primar nu-l interesează. El dictează, el e șefu'! Dacă până acum băieții mâncau împreună la hotelul de la stadion, tot primarul a decis închiderea de urgență a bucătăriei și a anulat toate mesele fotbaliștii le luau acolo. Asta deși aveau stipulată în contracte primirea mesei de prânz. De altfel, toate cheltuielile au fost reduse masiv, la antrenamente se bea doar apă de la chiuvetă, nu mai există nici medicația necesară. E un haos total!" sursele ziarului

De unde au plecat neînțelegerile cu primarul și pe cine vrea să aducă Minea în locul lui Alexa, doar în ediția tipărită. Gazeta Sporturilor poate fi răsfoită și în varianta online, aici!

ALTE ARTICOLE DIN GAZETA DE ASTĂZI

 Dinamoviștii nu se tem: "Chiar ne putem lupta cu Bilbao"

Gicu Grozav a devenit finanțator al unui club: "Asigur 50% din buget"

NU rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
10206403946071993
Titus Constantinescu  •  17 Iulie 2017, 13:02

Pentru *** care a scris acest material, tradu-ne si noua mizeria asta: "primirea masei de prânz". Dulapul de seara cand il primesc? Sau scaunelul la cap, de dimineata?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1618597915124142
Alexandru Chis  •  17 Iulie 2017, 10:42

Chiar nu intele de ce a fost tinut pana acum Alexa ca antrenor la Chiajna?! Chiajna a scapat de la retrogradare gratie acelor "jocuri de culise" care i-a permis ramanerea in Liga 1. Ca Minea se implica, nu este nici o noutate. Cine palteste lauratii, deschide balul! Stau si ma intreb ce virtuti ascunse are acest Dan Alexa? Probabil ca marile sale "calitati" sunt in parul mare, ca acela al lui Samson. Numai ca iata s-a fasit o "Dilaila" care... sa-l rada!

vladutz13
vladutz13  •  17 Iulie 2017, 09:03

Hm, jucatorii au si ei putere.... de-ai naibii, ar putea sa nu se prezinte la un meci, la al 2-lea asa echipa e retrogradata.... Sa vezi atunci santaj catre primar, cum i-ar convenit sa fie retrogradat si un an sa nu joace nimic?? I se duce pe apa Sambetei proiectul de megalomanie.... CE PENIBIL!!!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează