FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI

Echipa o face Iftime! Pustai a titularizat un jucător după ce a fost criticat de patronul Botoșaniului

Cabrera a fost adus la Botoșani vara trecută, gratis
Cabrera a fost adus la Botoșani vara trecută, gratis

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2016 00:00

Pustai l-a titularizat pe Cabrera, după ce a fost criticat de patron.

Argentinianul Gonzalo Cabrera nu e printre preferații lui Cristi Pustai, care nu prea l-a folosit în cantonamentul din Turcia. Locul sud-americanului părea să fie luat de nou-venitul Fernando Carralero.

Supărat că favoritul său e amenințat cu banca de rezerve, Valeriu Iftime a reacționat imediat și i-a solicitat tehnicianului să îl utilizeze pe Cabrera.

"Să-l ții pe Cabrera rezervă e o glumă pe care doar «Profesorul» o înțelege. Eu cred că Gonzalo e unul dintre cei mai buni mijlocași centrali din țară. Toată lumea ne întreabă ce e cu el. E o chestiune despre care am vorbit cu Pustai, iar el caută soluții. E adevărat că în filozofia lui pare că Gonzalo nu are cea mai bună așezare sau capacitate de efort, habar nu am ce, dar nu pot înțelege niciodată cum Cabrera nu joacă din primul minut. Avem puțini «pianiști», iar Cabrera trebuie ajutat să devină «pianistul» nostru", a spus Iftime pentru monitorulbt.ro.

Vor să-l vândă

Boss-ul Botoșaniului a dezvăluit și de ce vrea să îl vadă pe argentinian pe teren: "E păcat să nu fructific această plăcintă călduță. Dacă îl țin mult pe bancă știu ce se întâmplă. Eu am nevoie și de atenție multă vizavi de potențialele transferuri, iar Cabrera este un astfel de exemplu".

Până la urmă, Pustai i-a făcut pe plan finanțatorului și l-a titularizat pe Cabrera în partida cu Dinamo, 0-1. Sud-americanul n-a strălucit și a fost înlocuit în minutul 70 chiar de spaniolul Carralero.

"Eu n-am avut nimic cu Grozavu, am regretat când a fost nevoit să plece. Bine, nici cu domnul Pustai n-am probleme. E un tip mai calm, dar antrenori buni sunt amândoi"
Gonzalo Cabrera, în octombrie 2015

600.000 €e valoarea lui Cabrera, estimată de transfermark.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close