FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA 0-2

Echipa se face din mers! Steaua a avut la Botoșani doar doi titulari din sezonul trecut și nouă oameni aduși din vară până acum

Articol de - Publicat vineri, 09 septembrie 2016 00:00

Pregătirea din presezon nu prea mai are o mare relevanță pentru echipa Stelei. Realitatea e că Reghecampf trebuie să mixeze de la un meci la altul un lot alcătuit cu o activitate intensă pe piața transferurilor.

Steaua a vândut fotbaliști importanți, a stabilit recordul în materie cu cedarea lui Stanciu la Anderlecht, 7,8 milioane de euro plus încă două bonus, și a consumat o parte din încasări ca să-și completeze formația. Antrenorul are acum o misiune destul de complicată: să omogenizeze în mare viteză fotbaliști care nu au mai evoluat împreună.

Mercato a făcut echipa

La Botoșani a titularizat 9 nou-veniți și doar doi oameni care au prins și stagiunea trecută. Muniru și Tudorie au fost "vechii" de la roș-albaștri, fiecare cu câte un an printre steliști. Reghe a urmărit două obiective: să forțeze integrarea unor achiziții și să menajeze câțiva oameni importanți pentru disputa-vedetă a etapei următoare, cu Astra.

Duelul cu campioana va fi duminică și Laur a preferat să-i odihnească pe Tamaș și pe Toșca. Primul are 32 de ani și a jucat constant de când a început stagiunea, al doilea tocmai a revenit în urma unei accidentări, așa că ar fi implicat riscuri titularizarea lui.

Numărul magic, la Man

În formula inedită a roș-albaștrilor a prins un loc și Dennis Man, tânărul adus recent de la UTA. Utilizat mijlocaș ofensiv, în spatele vârfului Tudorie, Man a debutat la Steaua și a primit un cadou în plus, numărul 7. Tricoul e unul semnificativ pentru steliști, grație istoricului care-l leagă de cariera lui Marius Lăcătuș, cel mai faimos "7" din istoria "militarilor".

Man, 18 ani, e cel mai scump junior achiziționat vreodată de Steaua.
Aradul a încasat 300.000 de euro și mai poate primi încă 200.000, în funcție de randamentul pe care-l va înregistra fotbalistul. Reghecampf a arătat la Botoșani că e dispus să grăbească adaptarea internaționalului de juniori.

Echipa Stelei cu Botoşani:

Stăncioiu - Aganovici, Moke, Mitrea, D. Popescu - Muniru, V. Achim - Jakolis, Man, Ov. Popescu - Tudorie

1.500.000 €a fost suma maximă pe care a plătit-o Steaua pe un jucător în vara asta. Prețul a fost achitat pentru Tănase, de la Viitorul, dar atacantul a lipsit aseară, accidentat

 

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (1)
939271716140965
Manu Ion  •  09 Septembrie 2016, 11:31

Cu lotul actual nu prea văd cine sa le pună probleme in Romania !!!!! Asta ar trebui sa dea de gândit federații de starea actuala a fotbalului din ROMANIA !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează