FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dublă lovitură pentru Dinamo » Jucătorul crucial care nu va juca la Sibiu + Politic nu e recuperat

Eddy Gnahore, cu numărul 8/ foto Imago Images
Eddy Gnahore, cu numărul 8/ foto Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 16 martie 2024 10:02 / Actualizat sambata, 16 martie 2024 10:30

Eddy Gnahore (30 de ani), mijlocașul central de la Dinamo, nu a făcut deplasarea la Sibiu pentru meciul cu Hermannstadt.

  • Hermannstadt - Dinamo are loc duminică, de la ora 18:15. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima Sport 1, Orange Sport 1 și Digi Sport 1

Dinamo nu se va putea baza pe un om crucial din acest an în prima etapă de play-out. Gnahore a acuzat o răceală puternică nu e disponibil pentru duelul cu Hermannstadt, potrivit prosport.

Peluza Cătălin Hîldan, anunț de ultimă oră: „Niciodată nu am fost mai încrezători”
DINAMO
Peluza Cătălin Hîldan, anunț de ultimă oră: „Niciodată nu am fost mai încrezători”

Francezul a jucat 8 meciuri în Superliga de când a venit la Dinamo, în iarnă, și s-a impus imediat ca titular în echipa lui Zeljko Kopic.

Dinamo, fără Gnahore și Politic la Sibiu

Dinamo nu va putea baza nici pe Dennis Politic în meciul cu Hermannstadt, el fiind nerefăcut complet după o accidentare. Extrema stânga va reveni pe teren în etapa a doua din play-out, după pauza pentru meciurile echipei naționale.

Politic a fost în Serbia să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic, însă a resimțit dureri în continuare, la antrenamente.

„Mă antrenez în fiecare zi, fac la sală, prevenție, vedem ce va fi. Mă bucur să aud că fanii mă încurajează, mă simt bine. E destul de greu să mă recuperez după accidentare. Încerc să o iau ușor, să nu grăbesc procesul, ca să fiu apt cât mai repede”, a explicat Dennis Politic.

VIDEO. Dinamo, primire senzațională la Sibiu înainte de meciul cu Hermannstadt

Cu două zile înaintea meciului de pe terenul celor de la Hermannstadt, câteva sute de suporteri dinamoviști și-au făcut apariția în fața hotelului Ramada din Sibiu.

Aceștia s-au întâlnit cu fotbaliștii, care au împărțit autografe și au cântat alături de fani. Nu au lipsit torțele și fumigenele pentru ca spectacolul să fie total. Sibiul a fost al 5-lea oraș în care dinamoviștii și-au dat întâlnire cu suporterii, după Oradea, Constanța, Cluj și Iași.

Dinamoviștii s-au deplasat la Sibiu cu avionul și au ajuns în orașul în care urmează să joace vineri, cu două zile înaintea meciului.

VIDEO. Zeljko Kopic, înaintea meciului cu Hermannstadt: „Cred că o să fie un meci bun din partea ambelor echipe”

Citește și:

S-a stabilit programul etapelor 2 și 3 din play-off și play-out » Când se joacă Farul - FCSB și Dinamo - Petrolul
PROGRAM
S-a stabilit programul etapelor 2 și 3 din play-off și play-out » Când se joacă Farul - FCSB și Dinamo - Petrolul
Mircea Lucescu, atac devastator: „El a distrus Dinamo”
DINAMO
Mircea Lucescu, atac devastator: „El a distrus Dinamo”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
RockerDinamo
RockerDinamo  •  16 Martie 2024, 11:02

Aceasta veste, ca Gnahore nu va juca, este una extrem de proasta! Parerea mea este ca Gnahore SI Politic sunt cei mai importanti jucatori ai echipei in acest moment. Fara ei 2, consider ca doar in mod exceptional Dinamo poate obtine victoria, din pacate, mai ales cu primele 3 echipe clasate din play-out! Hai Dinamo!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează