FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mircea Lucescu, atac devastator: „El a distrus Dinamo”

Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti
Mircea Lucescu, la antrenamentul lui Dinamo/foto: Facebook @Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 15:30 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 15:59

Mircea Lucescu, legenda lui Dinamo, i-a răspuns lui Ionuț Negoiță, fostul patron al „câinilor”. Omul de afaceri îl atacase pe antrenor într-un interviu pentru GSP.

Întrebat cât de realistă i se pare o posibilă „injecție” financiară venită din partea lui Mircea Lucescu și Ion Țiriac, Negoiță a fost ferm pe poziții. Ba chiar nu s-a ferit să arunce câteva „săgeți” în direcția celor care „n-au sărit nici măcar cu un leu pentru Dinamo”.

Dinamoviștii la startul play-out-ului: „Fără baraj”. Care este situația lui Dennis Politic
HERMANNSTADT - DINAMO
Dinamoviștii la startul play-out-ului: „Fără baraj”. Care este situația lui Dennis Politic

Mircea Lucescu: „Negoiță a distrus Dinamo”

„Nu a fost un dialog la distanță. Nu are niciun rost. Văd că unul ca Negoiță, care pur și simplu a distrus Dinamo, a luat o parte din Săftica, el a profitat și îmi face mie observație. Am fost un antrenor care a dus o echipă la un anumit nivel, el trebuia să susțină echipa, să o ducă mai departe, pentru că el căuta imagine, popularitate.

A căutat avantaje materiale în detrimentul echipei de fotbal și al clubului Dinamo. Își permite să îi judece pe alții. Eu sunt doar un antrenor și cred că am ajutat-o pe Dinamo mai mult decât el. El nu a făcut decât să profite de situația lui Dinamo. A dus echipa în faliment, a dus-o în insolvență.

Ar face bine să se gândească, să dea înapoi centrul de pregătire, terenul unde se pot construi terenuri de fotbal pentru copii. Astea sunt problemele. Sunt oameni care au profitat. În anii ’90, echipele românești se puteau bate cu oricine. După ’90, au apărut oameni care au profitat”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit digisport.ro.

Mircea Lucescu și Țiriac la Dinamo? Ionuț Negoiță: „Niciodată!”

Nu e o treabă ușoară la Dinamo. La vorbe ne pricepem mulți, ca să mai povestim sau mai știu eu ce. Dar ca să ne asumăm lucruri... Am văzut asta la foarte puțini. Văd mulți dinamoviști sau așa-ziși dinamoviști care comentează tot timpul, dar niciodată n-au pus un leu la Dinamo, ba din contră, au fost pe luate și au pretenții de la alții.

O treabă n-o faci cu vorbe, o faci cu fapte! Aici se vede cine se implică la modul real, nu pe povești! Fotbalul înseamnă dureri mari de cap. Bani pierzi, obligatoriu, dar faci alții. (...) Dar fotbalul înseamnă mai mult de atât, înseamnă și multă presiune, mult stres, e un consum foarte mare.

Numai când ești implicat în linia întâi îți dai seama, e ca în război, atunci îți dai seama cu adevărat ce înseamnă un război”, a punctat Negoiță”, a declarat Negoiță pentru GSP.

Citește și:

Șeful din Superligă a sărit la Andrei Nicolescu: „Să stea la televizor, nu ne face el politica!”
HERMANNSTADT - DINAMO
Șeful din Superligă a sărit la Andrei Nicolescu: „Să stea la televizor, nu ne face el politica!”
Mihai Stoica, fără milă: „Ar trebui excluși pe viață!”
INCIDENTE
Mihai Stoica, fără milă: „Ar trebui excluși pe viață!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
gamechanger
gamechanger  •  16 Martie 2024, 13:22

Nea Mircea Lucescu este un geniu al fotbalului Romanesc !!! Nu stiu cum de nu il linseaza lumea pe pungasul asta de Negoita...a venit la Dinamo doar ca sa puna mana pe pamantul de la Saftica, dupa care sa-l vanda. A "imprumutat" banii de la tasu *** si a girat cu pamantul de la Saftica pentru ca il lovise saracia subit dupa ce l-a lovit frizerul in dos in timp ce ii aranja peruca. Unde sunt interceptarile in cazul asta???

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno534
creeperno534  •  15 Martie 2024, 22:31

Corect

itu52
itu52  •  15 Martie 2024, 20:43

E bine, îi revine memoria după întâlnirea cu tramvaiul. Se cam dă cu sapa, da-l trădează mapa... și gradele.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează