FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

VIDEO Dinamoviștii la startul play-out-ului: „Fără baraj”. Care este situația lui Dennis Politic

Dinamo nu îl va putea folosi pe Dennis Politic (23 de ani) în meciul cu Petrolul, primul al „câinilor” din 2024 / FOTO: Imago
Dinamo nu îl va putea folosi pe Dennis Politic (23 de ani) în meciul cu Petrolul, primul al „câinilor” din 2024 / FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 15 martie 2024 12:14 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 16:08

Dennis Politic, 24 de ani, este optimist în privința șanselor lui Dinamo de a continua în Liga 1. A oferit detalii despre situația lui medicală, după ce a ratat deja patru meciuri oficiale.

Absența lui Dennis Politic, 24 de ani, reprezintă o pierdere mare pentru jocul ofensiv al lui Dinamo. Chiar dacă echipa a înregistrat patru victorii și o remiză în ultimele șase etape. Zeljko Kopic nu este pe deplin convins că-l poate folosi pe jucător nici duminică, la Sibiu, în deplasarea cu Hermannstadt.

4etape a ratat Politic în finalul sezonului regulat

Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști
DINAMO
Primii pași ai lui Zeljko Kopic pe stadionul Dinamo: „Aici e istoria. Și viitorul”. A dezvăluit cum a decurs discursul de angajare pentru unii fotbaliști

Dennis Politic a dat detalii despre starea lui de sănătate: „Mă antrenez în fiecare zi, nu grăbesc procesul”

Politic va continua procesul de recuperare, se va pregăti la clinica „Centrokinetic”, cu care clubul a semnat un parteneriat. Tot acolo a efectuat și RMN-ul, în momentul imediat după calvarul accidentării, tot acolo s-a recuperat bine și Constantin Budescu, mijlocașul campioanei Farul.

„Mă simt mai bine, o să vedem ce va urma. Mă antrenez în fiecare zi, fac la sală, prevenție, vedem ce va fi. Mă bucur să aud că fanii mă încurajează, mă simt bine.

E destul de greu să mă recuperez după accidentare. Încerc să o iau ușor, să nu grăbesc procesul, ca să fiu apt cât mai repede”, a explicat Dennis Politic.

3goluri în ultimele trei meciuri jucate a adunat Politic pentru Dinamo, având în total 6 goluri în 24 de partide

Dinamoviștii înainte de play-out: „Presiunea era mai mare atunci”

Dinamo începe play-out-ul de pe o poziție ce duce la baraj, a scăpat din zona celor două poziții retrogradabile direct. Jucătorii sunt optimiști. Nu este ceva nou, fotbaliștii aveau același discurs și în lunile în care rezultatele erau negative.

„Suntem motivați, montați, suntem în formă bună. Avem șanse de a ne salva și fără baraj. Este o pauză binevenită, după o perioadă intensă, cu câteva zile libere, apoi la muncă.

Presiunea e mare tot timpul, mai ales la Dinamo. Presiunea mai mare era atunci când nu existau rezultate. Acum, suntem într-o perioadă bună. Ținem picioarele pe pământ, suntem motivați să câștigăm fiecare meci din play-out”, a declarat fotbalistul dinamoviștilor.

350de mii de euro este cota jucătorului conform transfermarkt

VIDEO Dennis Politic, despre parteneriatul cu Centrokinetic și de recuperarea din accidentare: „Este un loc foarte bun, au facilițăți foarte bune”

Citește și alte știri:

Unde s-au blocat tratativele dintre Eugen Neagoe și Petrolul » Toate detaliile și o variantă surpriză pentru banca ploieștenilor

EXCLUSIV // VIDEO Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
io.s_ge
io.s_ge  •  15 Martie 2024, 12:32

Curaj Dennis! Si rabdare.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează