FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Unde s-au blocat tratativele dintre Eugen Neagoe și Petrolul » Toate detaliile și o variantă surpriză pentru banca ploieștenilor

Scad șansele ca Eugen Neagoe să mai semneze cu Petrolul. Foto: Imago
Scad șansele ca Eugen Neagoe să mai semneze cu Petrolul. Foto: Imago

Articol de , - Publicat joi, 14 martie 2024 20:39 / Actualizat joi, 14 martie 2024 20:39

Petrolul încă nu a găsit antrenor cu doar câteva zile înainte de startul play-out-ului Superligii, după plecarea lui Florin Pîrvu de pe banca tehnică. Negocierile cu Eugen Neagoe, în prezent la FC Argeș, sunt acum mai dificile decât au părut inițial.

  • Petrolul - FCU Craiova, din prima etapă a play-out-ului, se joacă luni, de la 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Prima Sport, Orange Sport și Digi Sport.

Clauza de reziliere contractuală în valoare de 200.000 de euro pe care o are tehnicianul de 56 de ani cu formația din Trivale este marele impediment în perfectarea mutării, toate acestea în contextul în care clubul din Liga 2 are restanțe salariale consistente la care principalul ar trebui să renunțe.

Clauza de 200.000 de euro a blocat negocierile dintre Petrolul și Eugen Neagoe

Chiar dacă tratativele au fost suspendate cu patru zile înaintea startului de play-out, nu este exclus ca acestea să fie reluate zilele viitoare.

Până atunci, Eugen Neagoe continuă să o pregătească pe FC Argeș și a condus chiar și antrenamentul de joi al piteștenilor. De partea cealaltă, la Petrolul Ploiești, secundul Florin Stângă a preluat prerogativele și are șanse foarte mari să dea indicații de pe bancă în duelul cu FCU Craiova. Despre răsturnarea de situație din negocierile dintre Eugen Neagoe și Petrolul Ploiești a scris și ProSport.

Contactat de GSP.ro, Viorel Tudose, sponsorul principal al lui FC Argeș, nu crede în plecarea lui „Geană”.

Noi cu Eugen Neagoe ne-am înțeles ca bărbații, vă rog să mă credeți că mie nu mi-a transmis nimic. Vă spun sincer, sunt puține cluburi în România care să și-l permită ca antrenor, nu m-a informat nimic, e la antrenament, la echipă. Circulă tot felul de informații, dar de la vrea la a putea e o cale foarte lungă. Într-adevăr, avem o clauză confidențială cu Eugen, dar nu am discutat nicio clipă despre ea. Așadar, nu e cazul să discutăm nici despre plecarea antrenorului, nici despre instalarea unui alt antrenor la FC Argeș.
- Viorel Tudose, sponsor la FC Argeș.

Mihai Teja, ultimul din „caruselul” opțiunilor pentru Petrolul

Intrați în criză de timp, cauzată și de refuzul lui Marius Șumudică, prahovenii caută de zor noi soluții în eventualitatea în care situația lui Eugen Neagoe rămâne aceeași.

Conducerea „lupilor galbeni” s-a lovit și de un „nu” categoric din partea lui Liviu Ciobotariu care a pus pe „hold” propunerea în eventualitatea în care va reuși să prindă un contract în Golf, astfel că Mihai Teja (45 de ani) este cel mai nou nume de pe lista de opțiuni.

VIDEO. Paul Papp regretă că Petrolul joacă în play-out

Antrenorul cu licență Pro a pregătit-o ultima dată pe FC Botoșani în perioada iunie - noiembrie 2022.

Petrolul ocupă locul 10 în grupa de play-out, cu 18 puncte acumulate după înjumătățire, cu 7 mai mult decât ultima clasată, FC Botoșani.

Citește alte știri din fotbalul intern:

Gestul lui Daniel Niculae în timpul conferinței lui Bergodi & Șucu: „Încet, încet, intrăm cu toții!”
RAPID
Gestul lui Daniel Niculae în timpul conferinței lui Bergodi & Șucu: „Încet, încet, intrăm cu toții!”
Măsuri de ordine speciale la Rapid - Farul. Anunțul Jandarmeriei București
RAPID
Măsuri de ordine speciale la Rapid - Farul. Anunțul Jandarmeriei București

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Trotsky
Trotsky  •  15 Martie 2024, 14:21

petrolul = gaz metan II

magic4ever
magic4ever  •  14 Martie 2024, 23:37

Se autopropune Dica si la Petrolul cat de curand:)) Pe Claudiu Niculescu nu il vede nimeni la Selimbar? A castigat si doua trofee cu Voluntari...

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  14 Martie 2024, 22:14

Cum sa l pomenesti macar pe Teja!))) Doamne apara si pazeste))) Teja e bun la tv! Vorbeste mult si spune putine lucruri! Antrenor de muzica usoara eventual

Vezi toate comentariile (5)
Comentează