FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Clauza uriașă, ultima piedică în numirea noului antrenor la Petrolul + Noul staff tehnic pregătit să salveze clubul de la retrogradare

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 14:24 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 14:49

Sursele Gazetei Sporturilor afirmă că o clauză de 200.000 de euro stă în calea rezilierii actelor lui Eugen Neagoe cu FC Argeș, dar situația se poate remedia în orele ce urmează. Petrolul a ajuns la un acord cu „Geană”, este stabilit și staff-ul tehnic care să ajute formația să continue în Liga 1.

Eugen Neagoe (56 de ani) s-a înțeles cu Petrolul Ploiești, antrenorul este dispus să vină să lupte pentru ca "lupii" să continue în Liga 1. Antrenorul de la FC Argeș se va despărți de echipa din Liga 2 pentru a semna în Superliga. În orele ce urmează tehnicianul va avea o întâlnire lămuritoare cu oficialii piteșteni pentru a încheia colaborarea.

Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!
SPECIAL
Cel mai cunoscut executant de lovituri libere din România, interzis pe viață la procedeul care l-a făcut maestru: „Mă uit cu jind”. Decizie extremă!

200.000 de euro este clauza de reziliere cu FC Argeș! Părțile se pot înțelege, antrenorul poate renunța la niște restanțe

Neagoe urmează să ajungă joi la Ploiești pentru a semna cu Petrolul, după ce va semna rezilierea cu FC Argeș, echipă care va evolua în play-out-ul din Liga 2, a anunțat Prosport.

Conform informațiilor GSP, „Geană" trebuie să regleze situația cu piteștenii, care nu este deloc de neglijat, întrucât există o clauză de reziliere de 200.000 de euro! Care intră în calcule fie în cazul în care antrenorul rupe unilateral înțelegerea, fie în cazul în care tehnicianul este dat afară de către clubul din Trivale. Astfel, părțile trebuie să ajungă la consens.

Și sunt semnale că se va ajunge la o înțelegere, în cele din urmă. Neagoe revine astfel în Liga 1 după 8 luni. În iulie, încheia relația cu Universitatea Craiova și a fost înlocuit cu Laurențiu Reghecampf. Ulterior, în octombrie, a semnat cu FC Argeș, însă recent și-a declarat public nemulțumirea față de ce se întâmplă la echipa piteșteană, care și-a pierdut sprijinul conducerii.

Petrolul se bazează pe ploieștenii din staff-ul lui Eugen Neagoe

Surse autorizate GSP precizează și că staff-ul lui Neagoe la Ploiești este creionat în mare măsură. Florin Stângă și Eugen Cebotaru nu vor continua la Petrolul, în schimb „Geană" va fi ajutat să-și îndeplinească obiectivele de Valentin Bădoi, de Laurențiu Marinescu și de Cătălin Grigore, precum și de Bebe Bărbulescu, ploieștean la origini, preparatorul fizic care a câștigat titlul cu Marius Șumudică la Astra, în 2016.

Laurențiu Marinescu și Cătălin Grigore, prahoveni și foști jucători ai Petrolului, continua activatatea la clubul "găzarilor".

Citește și alte știri:

FIFA a lansat invitații la licitații pentru drepturile media pentru Mondialele din 2026 și 2030. Ce trebuie să știe cei interesați din România

EXCLUSIV // VIDEO Ovidiu Burcă a făcut un top inedit » Cel mai glumeț, cel mai petrecăreț, cel mai pricinos: „Ieși afară, bați un cui și te schimbi acolo!" + „Eram în lesă, dar aveai de la cine învăța”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează