FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Eugen Neagoe, așteptat joi să semneze în Superligă

Eugen Neagoe/ foto Imago Images
Eugen Neagoe/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 06:57 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 07:54

Eugen Neagoe (56 de ani) s-a înțeles cu Petrolul. Antrenorul de la FC Argeș se va despărți de echipa din Liga 2 pentru a semna în Superliga.

După ce a anunțat plecarea lui Florin Pîrvu, Petrolul a avut 3 nume de antrenori pe listă, așa cum a anunțat GSP: Liviu Ciobotariu, Marius Șumudică și Eugen Neagoe.

FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”
FC Voluntari
FC Voluntari și-a ales noul antrenor: „Este adevărat!”

Primii doi nu au vrut să vină la Petrolul, echipă cu probleme financiare, care va juca în play-out, însă Neagoe și-ar fi dat acceptul să plece de la Argeș și să revină în prima ligă, potrivit prosport.

Eugen Neagoe s-a înțeles cu Petrolul

Neagoe urmează să ajungă joi la Ploiești pentru a semna cu Petrolul, după ce va semna rezilierea cu FC Argeș, echipă care va evolua în play-out-ul din Liga 2. De la piteșteni pleacă pe minus: doar 3 victorii în 9 partide (5 eșecuri, o remiză).

„Geană” revine astfel în Liga 1 după 8 luni. În iulie, era demis de Universitatea Craiova și înlocuit cu Laurențiu Reghecampf. Ulterior, în octombrie, a semnat cu FC Argeș, însă recent și-a declarat public nemulțumirea față de ce se întâmplă la echipa piteșteană, care și-a pierdut sprijinul conducerii.

Eugen Neagoe, nemulțumit la FC Argeș: „Suntem o echipă părăsită! Nu a trecut nimeni pe la noi pe la antrenament”

„Suntem ca o echipă părăsită. Nu știu... De o lună de zile, nu a trecut nimeni pe la un antrenament de-al nostru să vadă unde ne antrenăm, cum ne antrenăm.

În afară de doi-trei suporteri care vin în fiecare zi - și au tot respectul din partea mea - nu este nimeni! Suntem singuri! Noi avem pretenții de promovare... Foarte greu să promovezi în condițiile astea! Nu ai cum. E foarte greu să joci când nu ai posibilitatea să te antrenezi la un nivel corespunzător.

(...) Iar noi nu suntem organizați! Vorbim de un președine?! De când sunt aici, nu a venit nimeni lângă noi! Nu avem pe nimeni! În afară de noi, de staff și jucători, nu este nimeni aici! Cam așa stau lucrurile!

Noi nu avem casa noastră, nu avem terenul nostru. Ba nici vestiare nu avem! Nu vreau să vorbesc mai multe. Dar măcar dacă am avea un teren bun.

Vorbesc de când am venit aici, de peste patru luni, de un teren, de o bază de pregătire, dar nu s-a făcut nimic. Vorbesc singur, dar nici nu am cu cine să vorbesc. Aceasta este realitatea!”, a declarat Neagoe recent, la o conferință de presă.

Citește și:

Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
FCSB
Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
Marele regret al lui Laszlo Dioszegi: „Domnul Becali îl dădea cu 500.000 de euro”
SEPSI
Marele regret al lui Laszlo Dioszegi: „Domnul Becali îl dădea cu 500.000 de euro”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
thiamarcos
thiamarcos  •  13 Martie 2024, 14:29
Postat de tavictor1952 pe 13 Martie 2024, 10:30

Adus ca un adevărat salvator de sponsorul principal,pleacă și lasă Argeșul la retrogradare Chiar nu se găsește un antrenor legat sufletește de oraș și echipă?Suntem de 18 luni într-o cădere liberă.

Cata vreme e primarul la butoane n-o sa vezi nicio imbunatatire, omul pur si simplu nu se pricepe si e si "pricinos", adica nu suporta decat yesmeni in jurul lui. Oricum, nici nu prea mai ai pe cine aduce dintre cei legati de club in trecut, cei mai multi sunt prea batrani sau sunt oale si ulcele, iar cei inca in putere, de genul lui Prepelita, Mutu, Dica, Vladoiu, Schumacher, etc nu mai au, sufleteste vorbind, nimic care sa-i mai lege de club, ei sunt cu mintile in alte parti si dupa bani si fumuri. In locul celor care decid, aproape ca m-as uita la un antrenor din ligile inferioare din Arges, dar care a trait si a crescut aici, dandu-i sansa sa isi faca un nume, fiindca sigur ar veni cu ambitie si cu entuziasm la echipa (dar as fi foarte atent la cv-ul lui, sa aiba studii ca lumea, educatie si sa fie inteligent). Si, desigur, as lasa-o mai moale cu aducerea atator jucatori straini, fiindca aia oricum ei vin ca bugetarul la serviciu, timpul trece, leafa merge; as cauta sa aduc numai jucatori din Romania care sa creasca in valoare in timp, deci ceva mai tineri.

bogat
bogat  •  13 Martie 2024, 13:53

Pe ce baza l-or fi luat petrolistii pe Neagoe? Pentru ca de amar de ani nu a mai avut niciun rezultat notabil pe la echipele de le-a antrenat.

Bexus
Bexus  •  13 Martie 2024, 13:42

Giană, același antrenor de mana a -2-a…..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează