FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO / EXCLUSIV Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”

Costin Curelea, selecționerul României U20, a vorbit la GSP Live despre problemele pe care le are FCSB în play-off-ul Superligii pentru a respecta regula U21.
Costin Curelea, selecționerul României U20, a vorbit la GSP Live despre problemele pe care le are FCSB în play-off-ul Superligii pentru a respecta regula U21.

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2024 17:55 / Actualizat marti, 12 martie 2024 18:04

Costin Curelea (39 de ani), selecționerul României U20, a vorbit la GSP Live despre 3 jucători de la FCSB cu care a colaborat până acum: Eduard Radaslavescu (19, mijlocaș central), Andrei Pandele (20, mijlocaș central) și Alexandru Musi (19, extremă stânga), ultimul fiind împrumutat de roș-albaștri la Petrolul.

Cu Alexandru Pantea devenit indisponibil în acest sezon, din cauza unei grave accidentări, FCSB mai are doar 3 jucători U21 pe care se poate baza în play-off: Tavi Popescu, Radaslavescu și Pandele.

Selecționerul, exasperat de ultimul joc din Superliga: „Dacă mai vedem asemenea meciuri, înnebunim toți!”
GSP LIVE
Selecționerul, exasperat de ultimul joc din Superliga: „Dacă mai vedem asemenea meciuri, înnebunim toți!”

VIDEO. Costin Curelea: „Radaslavescu are nevoie de multă încredere. E predispus să renunțe la luptă”

Selecționerul României U20 a vorbit despre cei trei tineri fotbaliști ai FCSB-ului și a numit motivul pentru care Radaslavescu nu reușește să se impună la roș-albaștri:

„Eduard Radaslavescu este un jucător care are nevoie de încredere. Trebuie să știi să vorbești cu el, să-l înțelegi. Trebuie să-l bagi să joace ca să prindă încredere. Fără încredere, e mai dificil pentru el. El e predispus să renunțe la luptă dacă nu se simte băgat în seamă. E o luptă cu el însuși, iar asta este cea mai grea bătălie.

Chiar dacă nu joacă, el ar trebui să se pregătească la 100%, să arate că e bun. Și când intră 10 minute, să rupă terenul!”.

Lupta lui Eduard Radaslavescu cu kilogramele

Despre Eduard Radaslavescu s-a spus în dese rânduri că are un surplus de kilograme. Selecționerul U20 este însă de părere că tânărul mijlocaș se află în parametri normali la acest capitol: „El e un tip corpolent, puternic. Nu cred că a avut probleme cu greutatea, poate doar 1-2 kilograme în plus. Fizic stă mult mai bine acum, a început să lucreze și separat. A conștientizat că a pierdut ceva timp deja și că are o șansă bună la FCSB”.

2 goluria reușit Radaslavescu la FCSB în 39 de meciuri. E la roș-albaștri din august 2022, când a fost transferat de la Farul în schimbul a aproximativ un milion de euro

„E șansa lui Pandele”

Andrei Pandele are 3 prezențe la FCSB, toate din postura de jucător intrat pe parcurs. Așa s-a întâmplat și în derby-ul Rapid - FCSB 4-0, când, în minutul 63, Pandele l-a înlocuit pe Tavi Popescu.

„Andrei Pandele a fost la două acțiuni cu noi, la U20. A avut o accidentare destul de gravă înainte să-l selecționez, dar mi-am asumat asta. Am vrut să-i dăm o mână de ajutor. Acum arată bine. S-a pus la punct din punct de vedere fizic, și-a revenit, și-a recăpătat reperele.

El e mijlocaș central defensiv. Poate juca și inter, poate juca oriunde în zona centrală. Trebuie să fie pregătit pentru a juca la FCSB, e șansa lui. Chiar dacă probabil va juca Tavi Popescu titular, Radaslavescu revine curând...”, a mai spus Curelea.

Din vară la FCSB? „Clar va fi o soluție” + Detalii despre fotbalistul de un milion de euro al lui Becali: „E predispus să renunțe la luptă”
De la stânga la dreapta, Eduard Radaslavescu, Andrei Pandele și Alexandru Musi

Musi e eligibil și la anul pentru regula U21 și clar va fi o soluție pentru FCSB. Și-a făcut treaba la Petrolul și la echipa națională. Mie îmi place de el. Pentru el este important să joace în continuare. Petrolul l-a dezvoltat, a jucat acolo. Dacă vii la FCSB și nu joci, riști să ajungi în situația lui Radaslavescu

- Costin Curelea, selecționer România U20

5 goluriși 3 pase decisive are Musi la Petrolul în stagiunea curentă

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Costin Curelea

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole despre FCSB:

Basarab Panduru, discurs fără menajamente față de Elias Charalambous: „E antrenorul sau psihologul echipei?”
FCSB
Basarab Panduru, discurs fără menajamente față de Elias Charalambous: „E antrenorul sau psihologul echipei?”
Remarcatul lui Dragomir după Rapid - FCSB: „I-a desființat pe toți!” » Gigi Becali râdea în trecut de el
RAPID - FCSB 4-0
Remarcatul lui Dragomir după Rapid - FCSB: „I-a desființat pe toți!” » Gigi Becali râdea în trecut de el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
balderis
balderis  •  13 Martie 2024, 10:02

Milicăăăăăă, unde ești loază !?Dacă știi pe cineva care are cunoștințe juridice, să-mi zici și mie, ,,la viol în grup” cît îți dau ăștia !!!?

Andreilupu_1982
Andreilupu_1982  •  13 Martie 2024, 08:56

Actualizati *** clasamentul in playout, ca va faceti de ***, amatorilor. Luati-va capre!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kdester
kdester  •  13 Martie 2024, 01:14

frumos articol, despre cum reuseste becali sa cumpere meciurile cu Farul, poate apare si un alt articol cum se realizeaza un transfer si de la Sepsi sa-si asigure F.C. Stana 12 puncte doar prin achizitii de jucatori si cred ca o sa mai fie o tranzactie si cu cei de la Craiova dar mai incolo.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează