FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO / EXCLUSIV Selecționerul, exasperat de ultimul joc din Superliga: „Dacă mai vedem asemenea meciuri, înnebunim toți!”

Oțelul Galați - Poli Iași 1-1 / Sursa FOTO: Facebook @Oțelul Galați
Oțelul Galați - Poli Iași 1-1 / Sursa FOTO: Facebook @Oțelul Galați

Articol de , - Publicat marti, 12 martie 2024 13:53 / Actualizat marti, 12 martie 2024 17:47

Costin Curelea (39 de ani), selecționerul României U20, a fost prezent în studioul GSP Live și a vorbit despre lupta pentru evitarea retrogradării din play-out-ul Superligii.

Am aflat și configurația finală a play-out-ului, după ultimul meci disputat din etapa cu numărul 30 a sezonului regulat, Oțelul - Poli Iași 1-1. Derby-ul Moldovei se va juca din nou în chiar prima etapă din play-out, sâmbătă, 16 martie, de la 17:00.

Dorinel Munteanu a convocat o ședință la Galați: „Nu se poate continua așa!” + jucătorul criticat direct: „Sunt supărat!”
Oțelul - Poli Iași 1-1
Dorinel Munteanu a convocat o ședință la Galați: „Nu se poate continua așa!” + jucătorul criticat direct: „Sunt supărat!”

VIDEO. Costin Curelea, selecționer România U20: „Dacă mai vedem meciuri ca Oțelul - Poli Iași, înnebunim toți!”

Costin Curelea s-a declarat dezamăgit de prestația celor două rivale din Superliga și a comentat cu umor remiza de la Galați: „Un singur lucru îmi doresc în acest play-out. Să nu vedem meciuri precum cel de aseară, Oțelul - Poli Iași. Dacă avem meciuri ca acesta, înnebunim toți! S-a simțit o presiune și o frică de a pierde incredibilă. Se pierdea mingea în 10 secunde de 7-8 ori. E incredibil așa ceva!”.

Selecționerul României U20 a mai vorbit și despre lupta pentru salvarea de la retrogradare, unde FC Botoșani are cea mai dificilă misiune:

FC Botoșani e obligată să câștige 5-6 meciuri în acest play-out pentru a spera la salvare. Ceea ce e foarte greu, chiar dacă sunt echipe de valori apropiate. Ei au cea mai grea misiune. Iar echipele din partea a doua a clasamentului vor juca cu un meci mai mult în deplasare, un alt detaliu important.

Începutul e foarte important în play-out. U Cluj, Hermannstadt, UTA și Petrolul nu cred că vor avea probleme. Dar nu se știe niciodată în fotbal. Două rezultate negative la rând te pot arunca în lupta la retrogradare”.

Mă dor ochii. Nu se poate aşa ceva. Ăsta nu este fotbal, este orice altceva!

- Bogdan Cosmescu, unul dintre comentatorii partidei Oțelul - Iași 1-1

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Costin Curelea

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Vezi mai multe articole de actualitate:

Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!
VOLUNTARI
Nicolae Dică, DEMIS de Voluntari după 7 meciuri!
Remarcatul lui Dragomir după Rapid - FCSB: „I-a desființat pe toți!” » Gigi Becali râdea în trecut de el
RAPID - FCSB 4-0
Remarcatul lui Dragomir după Rapid - FCSB: „I-a desființat pe toți!” » Gigi Becali râdea în trecut de el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează