FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - DINAMO

Șeful din Superligă a sărit la Andrei Nicolescu: „Să stea la televizor, nu ne face el politica!”

Andrei Nicolescu
Andrei Nicolescu

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 20:53 / Actualizat joi, 14 martie 2024 20:59

Dani Coman (44 de ani), administratorul special de la Hermannstadt, i-a dat replica lui Andrei Nicolescu, omologul de la Dinamo, după ce acesta din urmă s-a plâns de prețul biletelor la meciul direct, programat duminică, ora 18:15.

Duminică, la Sibiu, Hermannstadt și Dinamo se vor înfrunta în prima etapă a play-out-ului Superligii. Cu 4 zile înaintea meciului, Andrei Nicolescu, administrator special și acționar minoritar la Dinamo, a comentat acid prețul stabilit de gazde la biletele în peluză, 50 de lei, sumă pe care o va avea de plătit fiecare fan dinamovist care intenționează să facă deplasarea la Sibiu.

Nicolescu a primit în această seară o replică din partea lui Dani Coman, administratorul special de la Hermannstadt.

Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
RAPID
Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat

Dani Coman i-a răspuns lui Andrei Nicolescu: „Să vadă de echipa pe care o conudce!”

„Probabil a uitat că și în sezonul regulat, la meciul cu Dinamo de pe teren propriu prețul biletelor a fost același. Și la meciurile cu FCSB și Rapid prețurile biletelor au fost la fel.

El ar trebui să vadă mai mult de echipa pe care o conduce, de galeria lui, și să aibă mai multă grijă de ceea ce se întâmplă în afara și în interiorul stadionului, să vorbească mai puțin despre alte echipe!”, a spus Coman la „Fotbal Club”, pe DigiSport, aluzie la bătaia dintre suporteri de la Dinamo - UTA, cel mai recent meci jucat de alb-roșii.

Dani Coman: „Dacă Nicolescu e nemulțumit, să vadă meciul la televizor!”

Coman a continuat în aceeași notă: „Nu trebuie să facă el politica clubului Hermannstadt. Politica clubului o facem noi. Dacă e nemulțumit, niciun fel de problemă! Poate să vadă meciul și la televizor.

Noi îi așteptăm cu drag pe suporteri și pe conducători, așa cum i-am așteptat și data trecută când au fost la Sibiu. I-am primit foarte bine, au cerut zeci de bilete în plus și le-au fost oferite. Noi ne-am comportat foarte frumos cu ei. Dacă el consideră că prețul biletelor nu-i avantajează, să fie sănătos”.

Am avut astăzi mai multe discuții cu patronii referitor la siguranța oamenilor care vor veni la stadion. Noi credem cu tărie că nu vom avea probleme.

- Dani Coman, administrator special Hermannstadt

VIDEO. Andrei Nicolescu: „La Sibiu cred că vom avea peste 3.000 de suporteri”

Tot din Superligă:

Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
RAPID
Ce a postat Daniel Niculae, în ziua în care a fost audiat
Unde s-au blocat tratativele dintre Eugen Neagoe și Petrolul » Toate detaliile și o variantă surpriză pentru banca ploieștenilor
PETROLUL
Unde s-au blocat tratativele dintre Eugen Neagoe și Petrolul » Toate detaliile și o variantă surpriză pentru banca ploieștenilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
iliegh
iliegh  •  15 Martie 2024, 15:02

Sangele de giulesti nu permite evolutia civilizatiei...

laur33
laur33  •  15 Martie 2024, 01:05

Stai ca s-a enervat portarul care juca cu pantaloni lungi chiar și când erau 45 de grade afară.

laur33
laur33  •  15 Martie 2024, 01:02

E același Dani Coman care a zis ca a pierdut 3 puncte pentru ca nu i s-a dat un penalty în meciul cu Dinamo deși era deja 1-0 pentru Dinamo când a avut loc faza incriminata? Credea ca dă doua goluri dintr-un penalty?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează