FOTBAL  »  Superliga  »  INCIDENTE

Mihai Stoica, fără milă: „Ar trebui excluși pe viață!”

Scenele de război de la Dinamo - UTA
Scenele de război de la Dinamo - UTA

Articol de - Publicat vineri, 15 martie 2024 06:42 / Actualizat vineri, 15 martie 2024 08:09

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre incidentele petrecute la meciul Dinamo - UTA (1-0), pe 8 martie.

Meciul Dinamo - UTA (1-0), disputat pe 8 martie în sezonul regulat, a fost marcat de incidente violente. Atât înaintea, cât și în timpul partidei, au avut loc ciocniri între fanii celor două echipe, ultrașii oaspeților fiind susținuți puternic și de membrii Peluzei Sud Steaua, cu care sunt înfrățiți.

Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”
ANTRENOR
Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”

Miercuri, Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a amânat luarea unei decizii în cazul confruntărilor de la stadionul „Arcul de Triumf”. Dar Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, propune o soluție radicală.

Mihai Stoica: „Acolo este centrul Bucureștiului, vin copii”

„Ideea este să dai cu torţele în peluză, să faci spectacolul în peluză, nu să arunci în teren, că dacă arunci în teren... La un moment dat se discuta posibilitatea să colaborăm cu firme care au în obiectul de activitate spectacole pirotehnice. Nu s-a vrut!

Eu cred că ar trebui să fie o mai mare deschidere vis a vis de astfel de spectacole şi ar trebui măsuri mult mai aspre faţă de cei care au făcut ce s-a întâmplat la Dinamo cu UTA: să se bată pe teren.

Cei care au fost identificaţi ar trebui excluşi pe viaţă pe un stadion de fotbal, pentru că acolo este centrul Bucureştiului, vin copii. Păi, copiii ăia ar putea rămâne traumatizaţi când văd că pleacă unul de lângă ei şi se ia la bătaie”, a comentat MM Stoica la Orange Sport.

Ce a spus MM Stoica despre Daniel Niculae

Oficialul FCSB a făcut referire și la știrea zilei de joi, convocarea lui Daniel Niculae, președintele FC Rapid, la audieri, într-un dosar în care 16 dintre cei 17 suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore.

Procurorii anchetează constituirea unui „grup infracțional organizat la care au aderat mai multe persoane și care avea drept scop introducerea și folosirea materialelor pirotehnice în incinta stadioanelor de fotbal, în timpul desfășurării meciurilor, tulburarea ordinii și liniștii publice prin violențe asupra bunurilor și distrugerea suprafeței de joc prin folosirea materialelor pirotehnice”.

„Am văzut o chestie cu trafic de arme şi am zis: «Bă, nu cred nu se poate aşa ceva». Un om nu poate ascunde asemenea lucruri. Eu sunt alături necondiţionat de Daniel Niculae. Am spus-o, o repet, este un om pe care îl simpatizez şi îl apreciez”, a spus oficialul FCSB la OrangeSport.

Niculae este singurul dintre cei 17 suspecți care nu a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat în libertate după ce le-a transmis procurorilor că banii pentru galerie despre care vorbea în apelurile telefonice interceptate de autorități ar fi fost destinați exclusiv scenografiilor.

VIDEO. DINAMO - UTA ARAD // Incidente grave provocate de ultrașii lui Dinamo înainte de startul meciului cu UTA Arad

Ați mai putea citi:

Procurorii au reținut pentru 24 de ore 16 dintre cei 17 suspecți, inclusiv pe liderul galeriei Rapidului! Daniel Niculae e SINGURUL cercetat în libertate

De asta nu a fost reținut Daniel Niculae! » Cum s-a apărat la audieri + Ipoteza anchetatorilor: acesta ar fi traseul torțelor până la meciuri!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
elgabri
elgabri  •  17 Martie 2024, 12:31

„Ar trebui excluși pe viață!” puscariasii din fotbalul romanesc !!

SuporterITC
SuporterITC  •  15 Martie 2024, 19:29

Culmea ironiei, individul asta a delapidat un club, a lovit un suporter in arena si NU A FOST SCOS DIN FOTBAL !!!!!! Suporterii lor au afisat cele mai grotesti mesaje (la meciul cu aia din Giulesti), si nu au fost scosi din fotbal !!!! @Aurelian Botezatu, asta i un pamflet ?

mean_machine
mean_machine  •  15 Martie 2024, 12:17

Despre ce trafic de arme vorbim aici?Nu este trafic de droguri nici de persoane ci trafic de...."petarde".Si astia se lauda de zici ca l-au prins Al Capone....

Vezi toate comentariile (11)
Comentează