FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Nicolae Dică e GATA să revină! Declarație de dragoste în direct: „E printre visurile mele!”

Nicolae Dică
Nicolae Dică

Articol de - Publicat joi, 14 martie 2024 22:50 / Actualizat joi, 14 martie 2024 23:00

Demis de FC Voluntari după ce a eșuat să câștige vreunul dintre cele 7 meciuri în care a pregătit echipa, Nicolae Dică (43 de ani) deschide ușa revenirii la FC Argeș, formația de Liga 2 pe care a mai pregătit-o în 2016/2017, apoi în 2019.

Ultimele mandate de antrenor ale lui Nicolae Dică s-au încheiat catastrofal. CS Mioveni a retrogradat după ce a fost pregătită în finalul sezonului 2022/2023 de Nicolae Dică, pe banca lui FCU Craiova a rezistat doar 5 etape, de la FC Voluntari a fost dat afară fără să câștige vreun meci.

Rămas fără angajament, Dică sondează terenul pentru următoarea destinație. Aceasta ar putea fi Pitești, să o antreneze din nou, pentru a treia oară, pe FC Argeș.

MM Stoica, reacție în dosarul în care a fost audiat și Daniel Niculae: „Ăsta e suporter?! Probabil se ocupă cu altceva!”
DOSAR PENAL
MM Stoica, reacție în dosarul în care a fost audiat și Daniel Niculae: „Ăsta e suporter?! Probabil se ocupă cu altceva!”

În prezent, alb-violeții ocupă locul 16 din 20 în Liga 2, antrenorul Eugen Neagoe fiind curtat de Petrolul. Pare că planetele se aliniază pentru revenirea lui Dică în Trivale.

Nicolae Dică deschide ușa revenirii la FC Argeș: „Este clubul pe care-l iubesc”

„Gândiți-vă că am petrecut aproape o jumătate din viață la FC Argeș. Este clubul pe care-l iubesc, la care am mers la Liga 3 când era pe locul 7 și aveam un buget foarte mic, dar am promovat.

Rămâne în inima mea și întotdeauna când va fi nevoie de mine la FC Argeș voi fi deschis, pentru că-mi doresc să ajut acest club indiferent de liga în care evoluează.

Unul dintre visurile mele de când m-am apucat de antrenorat este să ajung cu FC Argeș în prima ligă. Întotdeauna FC Argeș va fi o opțiune pentru mine, iubesc acest club și am petrecut 18 ani din viața mea acolo. Am făcut ceva pentru acest club, mă mândresc că am jucat acolo”, a afirmat Dică la „DigiSport Special”.

Daniel Stanciu: „Până sâmbătă seara, Eugen Neagoe va anunța dacă pleacă de la FC Argeș”

Daniel Stanciu, oficial la FC Argeș, prezent în studioul emisiunii, a anunțat care este situația lui Eugen Neagoe. Actualul antrenor al piteștenilor le-a transmis celor din club că îi va anunța sâmbătă seara dacă va continua la Pitești.

„Realitatea este că acum două zile, Eugen Neagoe a venit la club și și-a manifestat interesul să rezilieze contractul, dacă avea să se înțeleagă cu Petrolul.

Astăzi după-amiază a anunțat că va rămâne cel puțin pentru meciul cu Reșița de sâmbătă, iar până sâmbătă seara va anunța dacă pleacă. Actele erau făcute de ieri, nu există nicio clauză”, a precizat Stanciu.

VIDEO. Eugen Negoe, devastator cu conducerea lui FC Argeș: „Nu poți să te antrenezi pe un islaz și a doua zi să joci ca Barcelona!”

Tot din Liga 2:

N-au mai avut loc la masă :) » Gabi Tamaș și Ilie Poenaru, prezentați la Chiajna: „Am discutat și cu Dinamo”
CONCORDIA CHIAJNA
N-au mai avut loc la masă :) » Gabi Tamaș și Ilie Poenaru, prezentați la Chiajna: „Am discutat și cu Dinamo”
Daniel Oprița, sfătuit să plece de la Steaua: „Anul acesta s-a dezumflat de tot”
CSA STEAUA
Daniel Oprița, sfătuit să plece de la Steaua: „Anul acesta s-a dezumflat de tot”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
Juvezaur
Juvezaur  •  15 Martie 2024, 13:41

Ce comentarii răutăcioase. Lumea uita ca e singurul antrenor din istorie care a întors un 0-5!

yoras63
yoras63  •  15 Martie 2024, 11:23

El saracul o fi gata sa revina dar cine l vrea asta e intrebarea???????????

SuntetiPrecumCovidul
SuntetiPrecumCovidul  •  15 Martie 2024, 10:06
Postat de Steaua_vtm pe 15 Martie 2024, 09:23

Nicolae Dică, avea ceva mică, dar nu mai știu ce????

Te înșeli, cu ea mică era Șumudică! Dică doar se ducea... Și se tot duce! ;)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează