FOTBAL  »  LIGA 2  »  CSA STEAUA

Daniel Oprița, sfătuit să plece de la Steaua: „Anul acesta s-a dezumflat de tot”

Daniel Oprița / GSP,ro
Daniel Oprița / GSP,ro

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 22:47 / Actualizat joi, 14 martie 2024 00:03

Vasile Miriuță, ultima oară antrenor al Chindiei Târgoviște în noiembrie 2023, l-a sfătuit pe Daniel Oprița, tehnicianul celor de la CSA Steaua București, să părăsească formația „militară”.

Miriuță a explicat că unui antrenor îi este greu să își motiveze elevii, atâta vreme cât echipa se află la al treilea sezon consecutiv în care nu are drept de promovare.

Liviu Ciobotariu, aproape să semneze cu un nou club » Când se va oficializa mutarea
Antrenori
Liviu Ciobotariu, aproape să semneze cu un nou club » Când se va oficializa mutarea

El l-a lăudat pe Oprița pentru activitatea sa pe banca Stelei, motiv pentru care l-a povățuit să plece din tabăra „militară”, mai ales dacă are oferte din Superligă.

Vasile Miriuță consideră că Daniel Oprița nu mai are ce să facă la Steaua

„Steaua nu a arătat nimic sezonul ăsta, sincer. Dacă vezi că nu se schimbă nimic, la ce mai stai?

Ok, stai să antrenezi și să iei un salariu, dar dacă îți dorești ceva mai mult și spui că ai avut oferte din Superligă, și probabil a avut! Pentru că Oprița a făcut treabă bună în ultimii doi ani acolo, era pe loc de promovare. Atunci nu mai are rost să stea.

Pentru ce stai? E greu să îi mai motivezi. Pentru ce stai, când se știe că nu promovezi? Dacă ai ofertă, du-te, pentru că ai făcut treabă bună în ultimii doi ani, dar anul acesta s-a dezumflat de tot”, a declarat Vasile Miriuță, la Prima Sport.

Daniel Oprița, ofertat din Superligă

Oprița a spus la începutul lunii februarie, conform Sport.ro, că a avut o ofertă din Superligă: „M-a căutat o echipă de Liga 1, dar nu am fost dispus la acest moment să dau curs ofertei. Nu pot spune numele. A fost și s-a dus. Nu m-am gândit ce fac. Mai am până la vară contract, aștept să se termine, iar mai departe vom vedea”.

Daniel Oprița a reușit să o promoveze pe Steaua din Liga a 4-a până în Liga a 2-a. În cele două stagiuni petrecute în eșalonul secund, Oprița a terminat cu Steaua pe locul 4 de baraj (în sezonul 2021-2022) și pe locul 2 de promovare directă (în stagiunea precedentă).

În prezent, Steaua se află pe locul 10 și a ratat matematic calificarea în play-off. „Militarii” sunt la al treilea sezon consecutiv în Liga 2 fără drept de promovare în Superligă.

VIDEO Daniel Oprița, deranjat de arbitrajul din CSA Steaua - Corvinul 0-1: „Am și eu trăirile mele”

Citește și:

De ce a pierdut Andrei Ivan primul „11” la Universitatea Craiova » Ce îi reproșează Ivaylo Petev
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
De ce a pierdut Andrei Ivan primul „11” la Universitatea Craiova » Ce îi reproșează Ivaylo Petev
Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”
DINAMO
Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Ioano13
Ioano13  •  14 Martie 2024, 15:33

Copil fiind, am iubit Steaua iar după privatizarea secției de fotbal, ca orice om normal, am continuat sa fiu suporter al Stelei, actuala FCSB!!??) Apoi, ca din neant, a apărut echipa generalilor orgolioși, ilegală apariție, având în vedere că entitatea Steaua exista deja, chiar si sub alt patronaj. Echipa armatei ar trebui sa fie echipa de amatori , unde cadrele militare cu talent, vin, după program, sa joace fotbal. Nimic mai mult. Este o bătaie de joc la adresa bugetului armatei, o bătaie de joc la adresa legilor și regulilor FRF și UEFA. Domnilor foști fotbaliști din sfera clubului armatei, nu mai fiți figuranți în jocul murdar și ilegal al unor generali influenți și părăsiți acest club dubios!

fabulos
fabulos  •  14 Martie 2024, 10:26

Miriuta la Steaua? Titlu de articol din viitor.

valentindragobete
valentindragobete  •  14 Martie 2024, 06:08

Nu pleacă pentru că are mentalitate de bugetar: " Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim "

Vezi toate comentariile (3)
Comentează