FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Liviu Ciobotariu, aproape să semneze cu un nou club » Când se va oficializa mutarea

Liviu Ciobotariu / Foto: GSP.ro
Liviu Ciobotariu / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 22:17 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 23:17

Liviu Ciobotariu, antrenor rămas liber de contract din noiembrie 2023, după despărțirea de Sepsi Sfântu Gheorghe, este aproape să-și găsească o nouă echipă la finalul săptămânii curente.

Ciobotariu va prelua o formație din zona Golfului, cel mai probabil din Arabia Saudită, informează site-ul iamsport.ro. El a mai avut două experiențe în Saudi Pro League: Al-Tai (2018) și Al-Faisaly (2015-2016).

Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”
DINAMO
Scandal intern la Dinamo! Încolțit în direct, Andrei Nicolescu a răbufnit: „Nu e ceva ce ar trebui să tolerăm!”

Liviu Ciobotariu, dorit de FC Voluntari

Conducerea celor de la FC Voluntari a încercat vineri (n.r.- 8 martie) să îl înlocuiască pe Nicolae Dică cu Liviu Ciobotariu (52 de ani), potrivit unor surse autorizate ale Gazetei Sporturilor.

În cele din urmă, Voluntari a bătut balma ieri (n.r.- marți, 12 martie) cu Florin Pîrvu, fostul antrenor al celor de la Petrolul Ploiești.

„FC Voluntari anunță că a semnat un contract cu tehnicianul Florin Pîrvu. În vârstă de 48 de ani, noul nostru antrenor este un fost mijlocaș defensiv, care a evoluat în cariera sa la Petrolul Ploiești, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, U Craiova, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și la CS Turnu Severin. Are și două apariții pentru echipa națională de fotbal a României în perioada 2000-2002.

(...) Clubul nostru îi urează bun venit și îi dorește mult succes la cârma FC Voluntari”, se arată în comunicatul de presă emis de ilfoveni.

Liviu Ciobotariu și-a refuzat fosta echipă, la care a antrenat cel mai mult în cariera sa, deoarece are o ofertă mult mai avantajoasă din punct de vedere financiar din zona Golfului.

CV-ul lui Liviu Ciobotariu

În cariera sa, Ciobotariu a pregătit mai multe echipe din Superligă, printre care Dinamo, Sepsi Sfântu Gheorghe, FC Voluntari, Poli Iași, Pandurii Târgu Jiu, FC Vaslui, ASA Târgu Mureș, FC Botoșani sau Hermannstadt.

El a fost pentru o scurtă perioadă și selecționerul Libanului, însă cel mai lung mandat al său a avut loc la FC Voluntari, din mai 2021 până în iunie 2023, perioadă în care i-a pregătit pe ilfoveni în 94 de meciuri oficiale.

Liviu Ciobotariu are în palmares două trofee: Supercupa României cu Sepsi OSK, din sezonul actual, și Cupa cu Dinamo în sezonul 2011/'12 (a condus echipa până în semifinale).

VIDEO Bogdan Bălănescu, entuziasmat de noul antrenor al echipei FC Voluntari: „Îi spun bun venit lui Florin Pârvu”

Citește și:

Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
FC BOTOȘANI
Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
Detaliile noii Ligi a Campionilor revoluționare » Chiar și tragerea la sorți va fi transformată!
LIGA CAMPIONILOR
Detaliile noii Ligi a Campionilor revoluționare » Chiar și tragerea la sorți va fi transformată!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  13 Martie 2024, 22:46

Alt Ciob de Oala Sparta rotit pe la toate echipele. Dupa Pirvu, Dan Alexa, Dica, Bratu, Nea Goe, a venit si randul astuia sa mai gaseasca niste fraieri sa-l angajeze.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează