FOTBAL  »  Superliga  »  PORTUGALIA

Eder putea ajunge în Liga 1 » Eroul Portugaliei a fost la un pas de a veni la o formație importantă: "Nu ştiu de ce a căzut transferul"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 11 iulie 2016 14:30

Eder, 28 de ani, a fost eroul Portugaliei în meciul cu Franţa, marcând singurul gol al finalei EURO 2016, contra Franţei.

Atacantul celor de la Lille putea ajunge la CFR Cluj, pe vremea când evolua la Braga. Antrenorul de atunci al clujenilor, Ioan Andone, a dezvăluit că Eder a fost foarte aproape de a ajunge în Liga 1.

"Am fost în tratative foarte avansate cu Braga. Mi-a fost propus, l-am văzut şi am luat referinţe. CFR-ul avea nişte antrenori care se uitau la jucători din Portugalia şi care se uitau la ce e bun acolo.

Noi căutam un al doilea atacant, un jucător masiv. Ne-am uitat la el şi am luat referinţe de la toţi jucătorii portughezi pe care ii aveam. Toţi au zis că este un jucător foarte bun, care marchează goluri. Nu ştiu de ce a picat transferul.

Din păcate, nu a ajuns la noi. Sau poate din fericire, că a dat golul victoriei acum", a spus Andone la DolceSport.

5.000.000 €este cota lui Eder, potrivit transfermarkt.de

Eder s-a duelat cu CFR Cluj în Liga Campionilor, când juca la Braga, în sezonul 2012-2013.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Iulie 2016, 21:33

E posibil.eder nu este printre cei mai valorosi jucatori portugheji.A prins sutul victoriei ,asta e! Acum e erou. Beto fost la CFR a fost ani de zile in lotul Portugaliei.Si Camora putea fi.Pe la CFR au trecut jucatori valorosi.Si acum sunt.De aceea nu le este frica de marsaviile depunctarilor.Campionatul trecut au fost depunctati en gros.Si puteau termina pe primul loc in play out.In plus au luat Cupa Romaniei. Imi pare rau pentru Petrolul echipa de traditie in fotbalul romanersc.Si pentru Rapid.Daca cineva crede ca doar Steaua si Dinamo trebuie sa fie in Liga1 se inseala. Lasa ca in zona aceea de saracie lucie de la Tg Jiu ,echipa nu e in faliment.Si i se construieste si stdaion.Pe bani publici.Un exemplu.ca or mai fi.

plischi
plischi  •  11 Iulie 2016, 18:35

haideti, bre, a prins omu' un "sase din sase" la loto si gata, repede la chelsea!

para.para
para.para  •  11 Iulie 2016, 17:17

De ce gesepeul uraste pe fcsb? De ce nu scrie ca si Ronaldo a fost la un pas sa semneze cu jiji, dar pana la urma l-a lasat sa mearga la Real ca in ghencea era rezerva, n-avea loc. Sau sa va dau un pont mai incredibil, Quaresma a fost la un pas sa semneze cu o alta echipa foarte importanta din romanika, cu Unirea Urziceni, dar s-a opus meme la acea vreme. Oricum Urziceni a luat campionatul si fara Quaresma.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează