FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CLINCENI 3-0

Edi Iordănescu n-a venit la interviuri » Ce a pățit după CFR Cluj - Clinceni

CFR Cluj a câștigat primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul „feroviarilor”, l-a delegat pe Marius Bilașco (39 de ani) la interviurile de după meci. +16   FOTO
CFR Cluj a câștigat primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul „feroviarilor”, l-a delegat pe Marius Bilașco (39 de ani) la interviurile de după meci.

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 aprilie 2021 21:22 / Actualizat duminica, 18 aprilie 2021 21:26

CFR Cluj a câștigat primul meci din play-off, 3-0 cu Academica Clinceni. Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul „feroviarilor”, l-a delegat pe Marius Bilașco (39 de ani) la interviurile de după meci. 

CFR Cluj a urcat provizoriu pe podium, după victoria lejeră cu Clinceni. Campioana s-a descătușat abia după pauză. Ratările rarisime din prima parte l-au consumat pe Iordănescu. Antrenorul „feroviarilor” a fost surprins în mai multe rânduri strigând către jucători și lovind furios banca de rezerve. Edi a fost „trădat” de voce și l-a trimis pe Marius Bilașco la interviuri. 

Marius Bilașco: „Edi m-a rugat pe mine să vin”

„Edi şi-a pierdut vocea şi m-a rugat pe mine să vin. Astăzi aveam oarecare emoţii pentru că era foarte important să începem bine acest play-off. Nu pot decât să-i felicit pe băieţi, staff-ul tehnic, pentru că au gestionat foarte bine aceste zile şi am văzut o atitudine foarte bună a băieţiilor. 

Trebuie să continuăm pe această linie. Fiecare meci este extrem de important. Suntem deocamdată pe primul loc, punem presiune pe adversari şi asta contează. Pentru noi fiecare partidă este cu miză”, a spus Bilaşco, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Cred că începe să fie o problemă pentru noi, ratăm foarte mult. Îmbucurător e că ajungem ușor în fața porții. Mă bucur că pot ajuta echipa, cu pase, goluri, nu contează. E bine că ne-am revenit după șocul cu FCSB. Nu cred că suntem favoriți, e doar prima etapă. Ne-am dus la 5 puncte de Craiova, dar vom avea două meciuri cu ei. Ne pot depăși. Deocamdată se joacă.
- Ciprian Deac

Citește și alte știri despre play-off-ul din Liga 1:

VIDEO + FOTO A fost sau n-a fost gol? Faza controversată din CFR Cluj - Clinceni pe care nici reluările TV nu au lămurit-o

Valeriu Iftime ripostează: „Cei care ne suspectează de prietenie cu FCSB sunt «depășiți»” + Are o favorită surpriză la titlu!

EXCLUSIV Se naște o nouă mare rivalitate în play-off? Replica șefilor lui Sepsi: „Nu suntem ciobani! M-a dezamăgit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cseacseavlez
cseacseavlez  •  18 Aprilie 2021, 21:58

"a urcat provizoriu pe podium"...zău..chiar pe "podium"(chiar dacă provizoriu)...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează