FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - CFR 0-0

Edi Iordănescu, răbufnire la adresa lui Gigi Becali: „Să ne oprim cu astea, mă deranjează!”

Edi Iordanescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordanescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 aprilie 2021 23:40 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 00:20

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a comentat remiza albă cu CS Universitatea Craiova. Antrenorul campioanei l-a „înțepat” pe Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, care se plânge deseori de arbitrajele din campionat. 

Cronica meciului Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, AICI

„Un 0-0 viu, două echipe cu situații diferite. Craiova a avut la dispoziție tot lotul, tot ce a avut mai bun, noi am avut foarte multe absențe pe lângă accidentați. Mă referi la Costache și Deac, jucători foarte importanți pentru noi. L-am pierdut și pe Vinicius pe ultima sută de metri, astăzi dimineață și pe Itu, pe lângă ceilalți cu probleme, cum ar fi Pereira. Asta este, COVID-ul a făcut selecția pentru mine în multe momente. Sperăm să recuperăm cât mai repede jucătorii.

Salut efortul echipei, ne-am organizat, am muncit, am știut că ne așteaptă un meci greu împotriva unui adversar de calitate, ne-am împărțit momentele și situațiile. Una peste alta, spun că este un rezultat echitabil, mi-a plăcut că echipa a avut atitudinea corectă. Am avut disponibilitate la efort, am fost agresivi, dacă eram mai atenți în fața porții cred că puteam pleca cu 3 puncte”, a spus Edi Iordănescu despre meciul de pe „Ion Oblemenco”. 

Edi Iordănescu: „Mă deranjează că a început domnul Becali să ne arbitreze”

Antrenorul de la CFR Cluj s-a plâns de faptul că echipa sa nu a primit penalty la ținerea lui Vătăjelu asupra lui Camora din a doua parte și a criticat intervențiile lui Gigi Becali pe seama arbitrajelor. Finanțatorul de la FCSB sugerează des că jocurile ar fi făcute în favoarea ardelenilor. 

„Nu avem de ce să ne dăm reset, factorii externi au influențat parcursul. Trageți linie și analizați perioada de când am venit. Suntem pe plus, 10 puncte recuperate față de Craiova și 5 față de FCSB. E foarte greu să recuperezi față de altele, într-un timp atât de scurt. Ne dă încredere, pentru mine este important să ne recuperăm jucătorii, ca să putem alege.

Din păcate, m-a supărat ceva în seara asta. Cred că niciodată nu aș putea contesta valoarea brigăzii din această seară, una europeană, cu „central” foarte valoros. Am văzut reluările, penalty clar. Camora rămâne fără șort pe el. De discutat ofsaidul. Cred că m-am uitat de 20 de ori ca să văd dacă a fost. 

Nu mă deranjează nici asta, că nu am primit un penalty. Dar mă deranjează că a început domnul Gigi Becali să ne arbitreze de la televizor. Am înțeles că se pricepe la partea tehnico-tactică, dar hai să lăsăm arbitrajul în pace, pentru că îl influențează. Am avut două penalty-uri (neacordate) cu Dinamo și am ieșit noi hoți, cu buzunarele goale. Acum din nou un penalty clar, de necontestat. 

Se creează o imagine falsă, neadevărată. Propun ca odată cu începerea play-off-ului, să ne oprim toți din comentarea arbitrajului. Haideți să încercăm să nu mai comentăm. Nimeni! Toate echipele pot încerca asta, să ne abținem să comentăm, să nu mai punem presiune. 

Vă spun că sunt antrenorul care urmărește cu atenție toate meciurile, atât cât pot, atunci când o brigadă din România arbitrează. Atunci am emoții, pentru că reprezintă sportul românesc. Dacă avem încredere în ei, haideți să ne abținem să comentăm. Altfel riscăm să îi influențăm, ți-e teamă să dai, pentru că după aceea se strigă”, a completat Iordănescu. 

0-0 aici este un rezultat foarte bun. Dacă vrei să joci în Europa și să fii campion, toți jucătorii trebuie să fie pregătiți. Cine joacă decide antrenorul. Cred că avem mulți jucători de calitate aici. Eu cred că pentru fotbaliști este cel mai bine să se joace la 2-3 zile, pentru mine să aștept o săptămână este mult. Eu respect toate echipele, cred că toate sunt periculoase. Trebuie să ne concentrăm la noi, nu la adversari. Dacă noi suntem bine, cred că putem câștiga titlul.
- Ben Youssef, CFR Cluj

Per total, echipa a jucat bine. A avut o atitudine corectă, pe care trebuie să o avem până la final. S-a văzut o schimbare de atitudine față de ultimele două meciuri, cu Dinamo și CFR. Avem nevoie să luăm din nou titlul, asta este dorința noastră. E bine că până la urmă depindem de noi. Dacă noi câștigăm meciurile pe care trebuie, luăm titlul. Faptul că depindem numai de noi este un aspect important. Știm că va fi foarte greu, dar cu grupul pe care îl avem și jocul făcut astăzi, eu zic că avem șanse mari să luăm titlul.
- Mario Camora, CFR Cluj

Clasament Liga 1: CFR și Craiova, pe podium

Mai multe știri din Liga 1:

CCA a decis cine arbitrează duelul pentru Supercupă dintre CFR Cluj - FCSB

Craiova - CFR Cluj. Campioana, nemulțumită de două decizii luate de Hațegan

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
doar...titi
doar...titi  •  12 Aprilie 2021, 14:41
Postat de mircea_cjn pe 12 Aprilie 2021, 14:36

@pentru toate oile Nu mai tot postati link-uri cu opinii din presa aservită oierului, că nu are nicio relevanță. CFR a câștigat pe merit luptand impotriva tuturor! Iar daca vreti sa vedeti fapte concrete, vedeti traseul celebrului arbitru Tudor. Dupa ce a servit cu sârg "patria" lui Gigi, acum e recompensat de oier pentru tot restul vieții. Angajat. Voi vorbiți de matrapazlacuri, voi cu geanta de bani in livada la Aroma?!

pentru toti franarii ..cu doua clase mai mult ca trenul !!! kvsc campioana *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mircea_cjn
mircea_cjn  •  12 Aprilie 2021, 14:36

@pentru toate oile Nu mai tot postati link-uri cu opinii din presa aservită oierului, că nu are nicio relevanță. CFR a câștigat pe merit luptand impotriva tuturor! Iar daca vreti sa vedeti fapte concrete, vedeti traseul celebrului arbitru Tudor. Dupa ce a servit cu sârg "patria" lui Gigi, acum e recompensat de oier pentru tot restul vieții. Angajat. Voi vorbiți de matrapazlacuri, voi cu geanta de bani in livada la Aroma?!

514091889218839
Mihai Buzea  •  12 Aprilie 2021, 13:11

***. Toate campionatele le-ați luat cu arbitri.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează