FOTBAL  »  LIGA 1  »  PANDURII - ASA TÂRGU MUREȘ 3-3

Edi Iordănescu, critici dure la adresa jucătorilor: "Nu am arătat foarte multă inteligență"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2016 22:25

Edi Iordănescu a fost extrem de numulțumit de modul în care au gestionat elevii săi avantajul de două goluri din meciul cu ASA și crede că lipsa de concentrare a privat Pandurii de două puncte importante.

"Nu am arătat foarte multă inteligență și nici maturitate, probabil am crezut că la 3-1 meciul e terminat. Puteam să și pierdem. Am gestionat foarte prost anumite situații și voi discuta personal cu jucătorii. Asta arată de ce suntem o echipă incompletă și departe de o candidată la titlu. Am pierdut două puncte importante pentru noi", a declarat antrenorul gorjenilor la DolceSport. 

Întrebat despre vizita pe care ar trebui să o facă la Comisia de Disciplină, Edi Iordănescu a spus că nu a fost informat despre așa ceva.

"Nu știu să fiu chemat la Comisie. Consider că poate e ceva împotriva mea. Cred că mi s-a facut suficientă nedreptate pentru ca acum să se mai găsească încă o problemă. Nu mi s-a comunicat nimic de la club."

Pandurii și ASA au treminat la egalitate partida de la Severin, scor 3-3.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  12 Aprilie 2016, 10:41

dl iordanescu lasa antrenioratul si fate cronicar acolo poti constata ce vrei ca antrenor dovedesti prin jocul practicat de echipa ta in rest bla blauri scuza ta ar fi ca fotbalul la un loc jucatori antrenori arbitrii federatie liga mimati fotbalul ne paclilti pe noi sau pe voi veti vedea cine pe cine

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close