FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu, despre transferurile de la CFR Cluj: „Obiectivul pentru 2021 este clar”

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 29 decembrie 2020 17:16 / Actualizat marti, 29 decembrie 2020 17:31

Edi Iordănescu (42 de ani) a vorbit despre situația actuală de la CFR Cluj, despre jucătorii care mai pot pleca de la echipă și despre obiectivele din anul 2021.

Edi Iordănescu, despre transferuri: „Am convenit să așteptăm iarna, să vedem pe ce loc terminăm. Eu nu îmi doresc schimbări majore. Există posibilitatea să mai plece maximum 5 jucători, deoarece avem un lot foarte numeros. Nu vreau să avem jucători care să stea numai prin tribună. Aș vrea să aducem 1-2 jucători de profil ofensiv”.

Edi Iordănescu: „Se vor mai face comparații între mine și Dan Petrescu”

Edi Iordănescu știe că nu are cum să schimbe foarte repede stilul echipei, după perioada în care jucătorii au fost sub comanda lui Dan Petrescu. „Până în vară, sigur se vor mai face comparații între mine și Dan. Ne dorim mult ca echipa să fie mai ofensivă. Până acum, am jucat în același stil ca înainte, deoarece am avut maximum șase antrenate cu toți jucătorii. Nu ai cum să schimbi profilul unei echipe așa repede”, a declarat Edi Iordănescu la Digi Sport.

Edi Iordănescu: „E clar că trebuie să câștigăm campionatul”

Tehnicianul clujenilor a vorbit despre situația lui Billel Omrani la echipă și despre obiectivele pe care le-a discutat cu patronul Neluțu Varga: „Eu îmi doresc să avem jucători pe care să ne bazăm pe termen mediu și lung. Să fie cu mintea la ce se întâmplă la echipă. Doar așa putem să mai câștigăm un titlu. Trebuie să ne recăpătam entuziasmul. În funcție de Billel, s-ar putea să mai aducem un atacant.

Am convenit mai multe obiective când am semnat cu CFR Cluj. E clar că trebuie să câștigăm campionatul și să ajungem în grupele Europa League. Sunt sigur că CFR mai poate produce performanțe”.

VIDEO. Cristi Bud: „CFR ar trebui să fie un model pentru toate echipele”

Citește mai multe știri din Liga 1:

EXCLUSIV. Jean Vlădoiu, președinte în Liga 1! A bătut palma cu un antrenor nou

Galatasaray vine în România să ia un jucător de la Viitorul! Cât cere Hagi pentru el

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
140611874433994
Sandu Pintilie  •  29 Decembrie 2020, 19:59

CFR Cluj a castigat 3 campionate la rand si ar fi lider si acum daca ar fi avut arbitraje corecte. A avut si parcurs foarte bun in Europa. Iar Edi Iordanescu are ca obiectiv sa schimbe aceste lucruri?!? Viseaza un Play-Out? Sau o retrogradare?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează