FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Edi Iordănescu dezvăluie motivul pentru care a refuzat să continue la CFR, deși patronul s-a rugat de el: "Nu mi-a căzut bine!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 septembrie 2018 22:20

Edi Iordănescu, 40 de ani, a dezvăluit că Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, l-a rugat să rămână la echipă chiar după ce ajunseseră la un acord să plece, dar el a refuzat pentru că li s-a cerut părerea și jucătorilor.

"Am căzut de acord la o anumită sumă pentru rezilierea contractului și m-a sunat domnul Varga. Mi-a zis că a vorbit cu jucătorii, că s-a gândit mai bine și că vrea să rămân. A zis că este dispus să meargă mai departe cu mine și să lucrez cu viitoarea conducere. Dar i-am spus că nu sunt de acord, pentru că eu am venit cu o anumită echipă managerială. Și nu mi-a căzut bine faptul că au fost implicați jucătorii, chiar dacă mă onorează părerea lor. E vorba de autoritate. Și nu am fost de acord.

Era clar că noua conducere dorea altceva. Eu nu am fost alegerea lor. Când am venit, știam cine e la baza proiectului și că nu sunt dorit de toată lumea. Dar am crezut că pot schimba ceva cu stilul meu, cu devotamentul meu și cu munca mea", a declarat Edi Iordănescu la TV Digi Sport.

Citește și:  Ultimatum pentru Conceicao » De ce au amânat judecata acționarii lui CFR și când ar putea să cadă "sabia"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
gazistu
gazistu  •  13 Septembrie 2018, 14:15

gesepe, edi e plecat de peste o luna de la CFR, iar rascoliti in ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo100
dinamo100  •  13 Septembrie 2018, 11:37

Abordarea lui Edi Iordanescu mi se pare una corecta. Chestia cu cerutul parerii jucatorilor e o prostie si stirbeste autoritatea antrenorului. In plus, cand stii ca de fapt este o noua conducere care de fapt nu te vrea si te va vana tot timpul, e mai bine sa nu te bagi. Ce nu am inteles eu este ce a facut Edi atat de grav incat clubul sa scoata din buzunar o suma mare de bani (vorbim de sute de mii de euro!!!) ca sa scape de el?!!

177015329491574
Gheorghe Clejanu  •  13 Septembrie 2018, 08:21

Foarte bine a gândit E. I.nu a dorit să fie antrenor secund cum se întâmplă mai peste tot .

Vezi toate comentariile (9)
Comentează