FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

Edi Iordănescu după golul egalizator al lui Burcă: „Dumnezeu e sus și vede!”

Captură Digi Sport +12   FOTO
Captură Digi Sport

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 22:48 / Actualizat luni, 03 mai 2021 23:49

FCSB a fost egalată în prelungiri de CFR Cluj, care rămâne pe primul loc al clasamentului.

Antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a avut o reacție puternică după reușita lui Andrei Burcă, din minutul 90+3. „Dumnezeu e sus și vede” a strigat agitat tehnicianul, arătând cu mâna în sus. A fost apoi îmbrățișat de colaboratori și spiritele s-au calmat.

Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
Captură Digi Sport
+8 FOTO

FCSB - CFR Cluj 1-1

Florin Tănase, golgeterul la zi al campionatului, cu 22 de reușite, părea să o readucă pe FCSB în fruntea play-off-ului. În minutul 19 a transformat un penalty scos tot de el, după o fază în care tabăra gazdelor a cerut și eliminarea lui Andrei Burcă, cel care avea să devină eroul partidei.

Când gazdele se pregăteau de sărbătoare, Andrei Burcă a câștigat un duel aerian, în al treilea minut al prelungirilor, a trimis mingea cu pământul și l-a învins pe Vlad. Portarul celor de la FCSB a fost păcălit de traiectoria căpătată dintr-o bucată de pământ. Este a doua gafă majoră comisă de Vlad, după cea din meciul cu Craiova, când a scăpat un șut slab trimit de Nistor de la mare distanță.

Analiza lui Adrian Porumboiu după derby-ul FCSB - CFR Cluj 1-1

VIDEO FCSB - CFR 1-1. Gafă incredibilă Vlad în minutul 90+3! Andrei Burcă egalează dramatic și o păstrează pe CFR în fruntea Ligii 1!

FOTO Penalty neacordat în FCSB - CFR Cluj! Arbitrul s-a păcălit

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
tororosso
tororosso  •  04 Mai 2021, 14:24

„Dumnezeu e sus și vede” ...evident tac-su era sus și pupa la foc continuu icoanele cu chipul lui Dâncu . Cum e turcul și pistolul ! Adevărul crunt este că în liga 1 sunt echipe care se bazează pe ajutorul divin și mai puțin pe valoarea lor (sub mediocră) . Echipe ce evident nu au ce căuta în cupele europene . Păcat de acei care pierd timpul și o căruță de nervi privind un fel de fotbal practicat la limita între batjocură și prostie.

liviul
liviul  •  04 Mai 2021, 10:39

Adevarul este ca CFR joaca un fotbal ( daca putem sa-i spune fotbal la acest joc incalcit ) enervant de urat dar se lipeste intotdeauna de un gol,doua aparute din nimic. Ar trebui sa vada si d-sorul Edi de aici de jos , sa nu astepte numai ce vede Cel De Sus , acest joc penibil si poate n-ar strica sa mute antrenamentele din curtea scolii pe un teren adevarat.

1502525783399990
Cornel Solomon  •  04 Mai 2021, 09:43

Ce *** sunt pe aici. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează