FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CFR CLUJ 1-1

FOTO Penalty neacordat în FCSB - CFR Cluj! Verdictul categoric al lui Ion Crăciunescu + reacția lui Deac

CFR Cluj a cerut penalty în minutul 80 al meciului cu FCSB, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri. +6   FOTO
CFR Cluj a cerut penalty în minutul 80 al meciului cu FCSB, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 22:56 / Actualizat luni, 03 mai 2021 23:50

CFR Cluj ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 80 al meciului cu FCSB, la scorul de 1-0 pentru roș-albaștri.

Fază complicată pentru Radu Petrescu în finalul derby-ului de la Giurgiu. La capătul unei carambol în careul gazdelor, Adrian Șut a ratat degajarea și l-a lovit pe Ciprian Deac, care voia să șuteze (în imagine se vede cum „decarul” campioanei vine la balon cu „latul”, în vreme ce Șut îl ia direct la țintă).

Arbitrul a dictat fault în atac, considerând că Deac l-a faultat pe Șut. Tabăra campioanei a răbufnit, în frunte cu antrenorul Edi Iordănescu. Aceștia au cerut vehement lovitură de la 11 metri, în zadar însă. 

După acel moment, Deac i-a reproșat asistentului: „Penalty nu vezi, nu?!”.

Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
Captură Telekom Sport
+2 FOTO

Ion Crăciunescu: „Penalty pentru CFR”

Ion Crăciunescu a analizat faza în direct la „Digi Sport Special” și a dat un verdict clar. CFR Cluj ar fi trebuit să primească penalty: „Îi dă în picior lui Deac, vrea să dea în minge, dar nu se informează. Vrea să degajeze, dar întinde piciorul înaintea lui și îl lovește”.

„Este penalty. Deac vine cu latul, iar Șut îl lovește”, a concluzionat și Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, la Telekom Sport.

Adrian Porumboiu: „A fost penalty la Deac, fault evident”

„De când sunt eu în fotbal nu am criticat niciodată arbitrajul şi nici nu o să o fac, vă las pe voi. Clar m-a lovit peste picior, am vrut să joc mingea, dar vă las pe voi să apreciaţi. Fiind implicat direct, eu am simţit cel mai bine acea fază. Am simţit că m-a lovit, cred că a vrut să joace şi el mingea şi a fost o imprudenţă” 

„Am venit cu gândul să câştigăm. Ştiam că nu traversează o perioadă bună cei de la FCSB, au venit după două înfrângeri, sufereau puţin şi am zis să profităm de acest lucru. Nu ne-a ieşit, e bine că am egalat la ultima fază şi nu am părăsit acest teren învinşi” 

Ciprian Deac, mijlocaș CFR

FCSB a deschis scorul din penalty

FCSB a deschis scorul în minutul 19 al partidei cu CFR Cluj, dintr-un penalty transformat de Florin Tănase. La aceeași fază, gazdele au cerut, nefondat, și cartonaș roșu pentru Andrei Burcă - detalii, pe larg, AICI! 

Același Andrei Burcă a marcat dramatic în 90+3, beneficiind și de gafa lui Andrei Vlad. Scor final 1-1.

Citește și alte știri despre FCSB - CFR Cluj:

VIDEO + FOTO Mihai Stoica a explodat în tribune, după „galbenul” primit de Burcă! I-a cerut explicații lui Alexandru Deaconu + Ce spune regulamentul

Ilie Dumitrescu, antrenor de la TV! Decizia luată de Becali, după pledoaria lui „Mister”

Vocile Gazetei » FCSB - CFR Cluj, comentat live de Ovidiu Ioanițoaia, Cristi Geambașu și Marius Mărgărit

Liber spre FCSB! Roș-albaștrii sunt gata de primul transfer al verii » Anunțul clubului

Florin Tănase, somat de suporterii FCSB: „Căpitane, deșteptarea!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
forumeer
forumeer  •  04 Mai 2021, 17:24
Postat de roja_azul76 pe 04 Mai 2021, 08:08

Voi aveti doar 4 ani, clonatule!:) Si da...Steaua e Steaua..in liga 1, fara intrerupere, din '47!:)

Steaua are 73 de ani, prostule, iarasi te faci de ras! Arata-mi unde scrie Steaua Bucuresti in clasamentul Ligii 1. Eu iti arat ca scrie in L3.

petrucj
petrucj  •  04 Mai 2021, 10:55
Postat de florar pe 04 Mai 2021, 08:59

La penalty la care tot faceți gălăgie Petrescu a fluierat fault in atac la Chipciu...Dar na...vreți fault pentru atingerea lui Camora...dar nu vedeți ce împingere de rugby are Chipciu!!! Când Tănase îl ia în viteză pe Burcă arbitrului i se face mila că trebuia eliminat Burca și fluieră fault in atac!!!!

Petrescu fluiera dupa ce e lovit Deac. Las-o moarta mai uita-te la faza nu mai debita degeaba.

magic4ever
magic4ever  •  04 Mai 2021, 09:22

Incred8bil cat poate sa fure Fcab,penalty clar neacordat pt Cfr...se pare ca au avut efect urletele lui Becali ca ei sunt furati cand de fapt Fcsb este cea mai avantajata echipa de " greselile" arbitrilor....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează