LIGA 1  ·  GAZ METAN

Edi Iordănescu e istorie la Gaz Metan » A refuzat prelungirea contractului: „Niciodată nu voi accepta mediocritatea”

Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan. Sursă foto: GSP
Edi Iordănescu s-a despărțit de Gaz Metan. Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 01 iunie 2020 21:27

Edi Iordănescu (41 de ani) nu mai este, începând de azi, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș. Tehnicianul nu a acceptat propunerile de prelungire ale clubului și se desparte oficial de clubul pe care l-a dus în premieră în play-off-ul Ligii 1. 

În etapele rămase din play-off, echipa va fi condusă de Alexandru Radu, Ioan Stelescu și Lucian Boroncoi, secunzii și oamenii de încredere ai lui Edward, Bogdan Pârvu, antrenorul cu portarii, și Marius Francisc Bogdan, analist. După finalul sezonului, în pole-position pentru preluarea echipei se află cehul Dusan Uhrin.

Într-un mesaj-manifest, Iordănescu junior a explicat pe larg cauzele care au dus la despărțirea de Gaz Metan: 

„Oficial, azi mi-a încetat contractul cu Gaz Metan. Tot ce pot să spun este că a fost o perioadă extrem de grea, cu multe probleme şi chiar obstacole , dar cel puţin la fel de frumoasă pentru mine atât uman cât şi profesional. Am locuit mai mult de un an în hotelul clubului, a fost ca a doua mea casă, mi-am pus toată priceperea, experienţa, devotamentul, energia şi loialitate pentru Gaz Metan şi grupul extraordinar de jucători cu care am lucrat.

Toată lumea a contribuit într-o manieră deosebită la îndeplinirea acestui obiectiv unic pentru club şi oraş, în frunte cu grupul de jucători cărora le mulţumesc din suflet şi apoi cu conducere, suporteri şi toţi cei implicaţi în activitatea zilnică a echipei.Mărturisesc că nu am respins continuitatea, dar stilul meu şi felul meu de a fi înseamnă ca mereu totul să se bazeze pe un plan, o strategie. 

Până în acest moment nu s-au găsit soluţii pentru rezolvarea problemelor financiare, nu s-a putut construi un buget şi o strategie pentru sezonul viitor, iar eu nu pot să îmi asum obiective importante fără a mă baza pe lucruri clare”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit gazisti.ro

Edi Iordănescu: „Niciodată nu voi accepta mediocritatea”

„Am aşteptat mai bine de două-trei săptămâni şi, din păcate, rezolvările nu au venit. Nu vreau să condamn pe cineva, îmi doresc totuşi ca băieţii să fie răsplătiţi pentru munca şi performanţa realizată şi în final pentru banii aduşi în club. Şi îmi mai doresc ca Gaz Metan să folosească această perioada extraordinară ca o fundaţie pentru viitoarele performanţe.Să fie doar un început dintr-o perioadă cu multe perfomanţe.Nu plec de la Mediaş pentru alte oferte, nu există aşa ceva în acest moment. Au fost tentaţii în acest an şi jumătate, dar mereu am ales cu inima. Însă niciodată nu voi accepta mediocritatea şi, pentru mine, o nouă provocare la Mediaş ar fi însemnat un buget şi un plan pentru atacarea cupelor europene.
 

Mediaş va rămâne mereu în sufletul meu, la fel şi Gaz Metan. Le mulţumesc suporterilor pentru susţinerea şi căldura cu care m-au înconjurat mereu şi mi-aş dori să reuşesc în următoarea perioadă să îmi iau la revedere de la băieţii mei şi toţi oamenii cu care am lucrat în acest an şi jumătate. Mă bucură şi mă onorează aprecierile voastre, poate într-o zi o să mai am oportunitatea să reprezint cu mândrie acest club - Edi Iordănescu

VIDEO. Fotbalul între chibiții și șahiștii din Cișimigiu

Citește și alte știri din Liga 1: Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea. Discuția cu Elena: „Tu nu m-ai lăsat să-l...
Libertatea
Comentarii (20)
Laurentiu Barbulescu  •  02 Iunie 2020, 13:07

Cred că un pic de modestie nu i-ar strica. La ce rezultate a avut până acum, el se poate considera un antrenor mediocru. Consider că un antrenor bun, este acela care îi face pe jucători "mari , nu invers.

Alice Popa  •  02 Iunie 2020, 11:16
Postat de danny_l pe 02 Iunie 2020, 08:47

Edy dacă acceptai oferta Craiovei erai bine mersi acum, totuși pe viitor vezi ce semnezi, citește contractul bine,pur și simplu și rămas blocat atâta timp la Mediaș și cauză că ai acceptat niște termeni din contract sau ai omis a citi unele paragrafe.

Nu pentru asta a ramas la Medias. A trecut in contract ca, daca e dat afara, primeste o suma mare de bani (ca la CFR). Si, daca pleaca el, plateste din buzunar o suma de bani. Asta l-a tinut acolo.

Alice Popa  •  02 Iunie 2020, 11:14

Un antrenor mediocru - fost jucator sub-mediocru! - nu accepta mediocritatea?!? Pai,mediocritatea e starea lui naturala!

Vezi toate comentariile (20 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
13:00 Fotbal, Liga 1
Poli Iasi - Sepsi
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:00 Fotbal, La Liga
Athletic Bilbao - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 10 - Mirajul fotbalului italian
TVR 1
17:00 Fotbal, Liga 1
Academica Clinceni - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
18:00 Fotbal, La Liga
Espanyol - Leganes
Digi 4, Telekom 4
18:15 Fotbal, Serie A
Inter - Bologna
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
Astra - CFR Cluj
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Cagliari - Atalanta
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Osasuna - Getafe
Digi 4, Telekom 4
22:45 Fotbal, Serie A
Napoli - Roma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Villarreal - Barcelona
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1