FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Edi Iordănescu, episod incredibil din era CFR Cluj: patronul i-a cerut schimbarea lui Arlauskis la pauză!

Edi Iordănescu a fost invitat în această dimineață la GSP Live
Edi Iordănescu a fost invitat în această dimineață la GSP Live

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 12:19 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 12:52

Edi Iordănescu (42 de ani) a dezvăluit, în direct la GSP Live, că fostul său patron de la CFR Cluj i-a cerut să facă o schimbare în timpul meciului cu Malmo (0-1), din prima manșă a turului II preliminar din Liga Campionilor (sezonul 2018-2019).

  • CONTEXT: Damian Djokovic, mijlocașul CFR-ului, a declarat în urmă cu an pentru presa din Croația că „în prima repriză din meciul cu Malmo am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager și i-a spus că portarul trebuie schimbat. Iordănescu a refuzat. Atunci patronul s-a înfuriat și a spus că va fi dat afară după a doua repriză. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut și a fost nevoit să plece”

Întrebat dacă schimbarea pe care i-a cerut-o Nelu Varga - omul de afaceri care conduce din umbră campioana României en-titre - a fost Mureșan - Lang, Iordănescu a răspuns negativ și a confirmat afirmațiile lui Djokovic: „Era vorba despre Arlauskis. Eu am aflat mai târziu informația. Oricum, nu o luam în calcul. Nu poți să vorbești de schimbarea unui portar care a contribuit la performanțele obținute de echipă până în acel moment”.

Edi Iordănescu la CFR Cluj: 3 meciuri și un trofeu

CFR și Malmo s-au întâlnit în preliminariile din Champions Leauge în iulie 2018, meci care a contat pentru turul II preliminar. Atunci, clujenii au fost eliminați, după 1-2 la general. În partida tur, Arlauskis a greșit decisiv la golul suedezilor.

Iordănescu a rezistat doar 3 meciuri la CFR Cluj, reușind în această perioadă să câștige și un trofeu, Supercupa României.

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Gigi Becali, ironizat în direct de Edi Iordănescu: „Poate rămâne fără baterii la telecomandă” + „Mi-a plăcut cămașa lui cu mingiuțe”

Gafă uriașă a lui Gaz Metan! Cum a pierdut 500.000 € pe Sergiu Buș: „Am vorbit la telefon cu Becali”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
1_0_1_0
1_0_1_0  •  23 Iulie 2020, 17:16

Poveste veche cu repetiție. Dacă nu mai aveți subiecte împotriva frânarilor mai bine reluați articolele cu gagici tunate. Nu mai reluați poveștile despre CFR că le știm deja...

ciollo
ciollo  •  23 Iulie 2020, 16:55

Edy, zero barat, vine sa ne explice ce marte antrenor a fost el si ce echipa slaba era CFR. ***-ea,;Tata-i barosasn din miticistan. Deci, amarati de ardeleni, sa fiti fericiti ca eu, copilul lu' tata puiu (sau, tata puiutu.) am acceptat sa-mi pun numele pe sigla voastra.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

3101575123247794
Alice Popa  •  23 Iulie 2020, 16:33
Postat de cri5ti pe 23 Iulie 2020, 15:50

ups.. parca Fc Vasile Dancu Cluj Napoca era un club profesionist.. sau se molipsesc toți de la cioban... de fapt eu cred ca mai toți fac schimbari antrenorilor.. dar ciobanul e mai prost și semnalizeaza ca e prost.. sa se vadă

Tu il crezi pe Edi?!? Vezi ca, de cand s-au inventat avioanele nici vulturii nu mai cred ca tot ce zboara se mananca!! Edi habar n-are cine e patron la CFR.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close