FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ce a vrut să spună, de fapt, Edi Iordănescu? Declarație care lasă loc de interpretări, despre FCSB - FC Botoșani

Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj
Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 20 aprilie 2021 15:52 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 16:37

Edi Iordănescu (42 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, a dezvăluit că a preferat să privească meciul dintre Napoli și Inter, scor 1-1, decât să se uite la duelul dintre FCSB și FC Botoșani (2-1), rivalele echipei sale în play-off. 

Perspectiva duelului dintre FCSB și FC Botoșani nu l-a atras pe Edi Iordănescu. Duminică, antrenorul campioanei a preferat să urmărească derby-ul etapei 31 din Serie A, dintre Napoli și Inter, scor 1-1. „Nu pot să comentez, pentru că nu am văzut jocul. În paralel era un alt meci la televizor, Napoli - Inter, și am preferat acel joc”, a spus Edi Iordănescu atunci când a fost întrebat despre victoria celor de la FCSB. 

Iordănescu jr., declarație interpretabilă

De ce ar fi preferat Iordănescu jr. să nu își urmărească la lucru principala contracandidată la titlu? Genul acesta de declarații aduce aminte de cele făcute în trecut de persoane care doreau să insinueze că partidele respective aveau un deznodământ dinainte știut. Mihai Stoica și Gigi Becali sunt printre cei care au lansat moda. 

Edi Iordănescu: „Trebuie să rezolvăm o mare problemă”

În ce privește propria echipă, Edi Iordănescu s-a declarat îngrijorat de incisivitatea elevilor săi, înainte de meciul din etapa a 2-a a play-off-ului, cu Sepsi. Tehnicianul „feroviarilor” spune că imprecizia din fața porții ar putea-o costa scump pe CFR.

„Noi, ca să avem speranțe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc. Mă refer la eficiența în fața porții, dacă nu o îmbunătățim va fi aproape imposibil să câștigăm campionatul. Este o presiune pe care o pun asupra grupului, e foarte greu ca de acum înainte să mai producem 7-8-9 ocazii pe joc, așa cum am produs în mod constant. 

Echipa generează mult mai multe ocazii, dar asta este o jumătate de problemă. Cealaltă este să reușim să fim mai eficienți. De acum nu mă aștept la mai mult de 2-3 ocazii pe joc, pentru că toate echipele sunt competitive și foarte bine organizate”, a spus Iordănescu la conferința de presă. 

La nivelul clasamentului există continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, nu am niciun dubiu că este cea mai bună FCSB din ultimii 6-7 ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentați. FCSB este favorită la câștigarea campionatului, o spune clasamentul. Nu va fi ușor, este o luptă deschisă. Cine crede că Craiova a ieșit din calculele pentru campionat este cel puțin naiv.
- Edi Iordănescu, antrenor CFR Cluj

VIDEO. Ion Marin așteaptă mai mult de la FCSB și CFR Cluj: „Vreau să vedem și noi calitate, niște idei tactice puse în practică!”

Mai multe știri din Liga 1: 

Panduru „semnează” pentru noul ordin dat de Becali în primul „11”: „Da, poți juca așa”

Ședință cu amenințări la Dinamo » 3 mesaje importante: „Veți fi excluși din lot!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
cj666
cj666  •  20 Aprilie 2021, 20:02
Postat de johnwick pe 20 Aprilie 2021, 20:01

Ce tușieri are kvsc la următorul meci, sa știm cine da gol?

Laslasule, tot prost gramada ai ramas...

cj666
cj666  •  20 Aprilie 2021, 20:02
Postat de cri5ti pe 20 Aprilie 2021, 17:53

Pepsi BUDAPESTA sf gheorghe... are 2 puncte scoase cu CuFuReu de când a promovat în liga 1..Despre ce vb.. dacă vrem sa vb de presupuneri.. haideți sa vb pana la capăt și despre toată lumea.. de bine de rău Botoșani are o victorie sau 2 cu FCSB

Prostovane, cfr e echipa care era sa elimine valencia si a batut superputeri in ultima vreme. Nu se incurca de schepsi desi nici usor nu ii bate. fecesebeu ce performante a avut ca sa bvanuim ca bate botosniul asa usor de fiecare data cinstit, stiind ce caini sunt moldovenii cu cfr pe teren?

johnwick
johnwick  •  20 Aprilie 2021, 20:01

Ce tușieri are kvsc la următorul meci, sa știm cine da gol?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează
Close