FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ședință cu amenințări la Dinamo » 3 mesaje importante: „Veți fi excluși din lot!”

Jucătorii lui Dinamo au fost avertizați de conducere
Jucătorii lui Dinamo au fost avertizați de conducere

Articol de - Publicat marti, 20 aprilie 2021 12:58 / Actualizat marti, 20 aprilie 2021 13:17

Fotbaliştii lui Dinamo au avut o întâlnire cu șefii clubului și au primit mesaje explicite: „Cine mai doarme pe teren va fi exclus din lot” și „Dacă sunteți preocupați de negocierile cu alte formații, rămâneți acasă!”.

După ce au câştigat doar 3 puncte în ultimele 11 etape, jucătorii dinamovişti au fost băgaţi în şedinţă de şefii clubului. Totul s-a întâmplat a doua zi după meciul de Cupa României, 0-1 cu Astra. Cu această ocazie, a fost prezentat și Dusan Uhrin, fotbaliștii fiind avertizați că noul antrenor nu mai este în situația din 2019/2020, prins la mijloc în conflictele interne ale conducătorilor, iar jucătorii nu vor mai avea „protecție” în fața cehului.

Jucătorii lui Dinamo, avertizați de conducere

Au fost trei mesaje importante pentru roș-albi, susțin sursele GSP:

  1. „Cine mai doarme pe teren va fi exclus din lot!”
  2. „Cine e preocupat să negocieze cu alte echipe, să rămână acasă!”
  3. „Fără petreceri și zile onomastice până la finalul campionatului!”, după situația creată la cheful lui Ricardo Grigore.

Riscul ca Dinamo să se scufunde precum Titanicul este mult mai mare decât vă puteți imagina. Există riscul de a obosi în lupta noastră pentru salvarea clubului. E atâta liniște înainte de a ne lovi de iceberg! Cei ce se implică sunt mult mai tăcuți decât cei ce pun frână.

Pericolele care pot duce la dispariția clubului: 1. credința că Dinamo nu poate ajunge în faliment; 2. credința că altcineva, în afară de noi, cineva cu foarte mulți bani se va implica până la urmă; 3. credința că dacă retrogradăm ne putem reveni.
- Comunicat DDD

UTA, ultima victorie a lui Dinamo

Dinamo se duelează diseară cu UTA, formație pe care a învins-o ultima dată în Liga 1, în urmă cu 12 etape. Golul din penalty al lui Sorescu la Arad a făcut diferența. De atunci, de la finalul lui ianuarie, a urmat o perioadă neagră pentru „câini”. Atacanții echipei nu au mai marcat de 13 etape. Iar Ionel Gane a fost înlocuit cu Gigi Mulțescu, iar acesta din urmă cu Dusan Uhrin. 

În schimb, „textiliștii” au bifat 4 victorii, 4 remize și trei înfrângeri de la eșecul cu Dinamo. Diseară, fie la 19:30, la Săftica, fie în fața stadionului din Ștefan cel Mare, suporterii „câinilor” au promis că vor veni să susțină echipa lui Uhrin

DEZBATEREA ZILEI, 19 aprilie » O poate salva Dusan Uhrin pe Dinamo de la retrogradare?

Mai multe știri despre Dinamo:

Dusan Uhrin face prima mutare pentru a revitaliza ofensiva! EXCLUSIV Reacția fotbalistului care îl „eliberează” pe Sorescu

Dinamo riscă un protest la Săftica! Deadline până marți

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
creeperno290
creeperno290  •  20 Aprilie 2021, 22:40

Daca ramane scorul asa, uhrin sa-i ia pe kirita si chirila si sa le dea o lectie la baieti

alex.aelev
alex.aelev  •  20 Aprilie 2021, 20:42

"Fotbaliştii lui Dinamo au avut o întâlnire cu șefii clubului..."...ne dati ceva detalii despre cine sunt acesti "sefi ai clubului"? ...m-a intrebat un prieten curios...

212615283607296
Ioan Rata  •  20 Aprilie 2021, 17:43
Postat de ceaiuri pe 20 Aprilie 2021, 16:26

si cei de care mingea se loveste de ei ca de...zid?numai o minune ii scapa de cel mai sumbru cosmar..liga a 2a, daca nu au confirmat pana acum, e misiune imposibila...porcul nu se mai ingrase in ajun

In ajun fecesebeiii colinda la palat si beau ceaiuri!!!!!primesc si veste@!!!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează