FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu ştie de ce Gigi Becali a insistat atât de tare să-l dea afară: „Un pretext pentru ca el să controleze tot”

Edi Iordănescu, la FCSB
Edi Iordănescu, la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 28 decembrie 2021 21:32 / Actualizat marti, 28 decembrie 2021 23:13

Edi Iordănescu (43 de ani), „principal” la FCSB între august și noiembrie 2021, a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de vicecampioană. Antrenorul regretă faptul că nu a avut continuitate la clubul lui Becali, considerând că ar fi putut lupta „cu șanse reale” la titlu.

În noiembrie, după 3 luni, 11 meciuri și 8 victorii la FCSB, Edi Iordănescu a preferat să plece de la cârma echipei, fiind nemulțumit de intervențiile publice ale patronului Gigi Becali la adresa echipei, dar și de semnalele primite din partea latifundiarului în discuțiile private pe care le purta cu acesta. 

La mai bine de o lună distanță de la momentul „divorțului”, Edi Iordănescu s-a declarat „naiv” pentru că a crezut promisiunile lui Gigi Becali. Totodată, dezamăgit de faptul că n-a avut continuitatea necesară astfel încât să lupte pentru titlu, într-o cursă în care spune că FCSB avea „șanse reale”.

Edi Iordănescu o vede pe FCSB suferind după transferul lui Tănase: „E acceptat ca un lider, e foarte inteligent”
FCSB
Edi Iordănescu o vede pe FCSB suferind după transferul lui Tănase: „E acceptat ca un lider, e foarte inteligent”

Edi Iordănescu, despre perioada petrecută la FCSB: „Aveam încredere că ne putem bate la titlu cu șanse reale”

„Am venit în cel mai greu moment pentru club, am avut o ofertă semnificativ mai mică față de ce primisem de la CFR Cluj pentru prelungirea contractului, dar am ales cu sufletul. Poate și cu o doză de naivitate, pentru că am crezut în anumite lucruri. În ciuda contextului foarte greu, echipa învățase din nou să muncească împreună, să câștige. 

Sigur, erau lipsuri la estetica jocului, dar ținând cont de câte probleme am avut, cred că era doar un pretext pentru ca patronul să controleze totul. E dreptul lui, dar nu având la bază promisiunile făcute mie. Mi-aș fi dorit să am continuitate acolo, am pus mult suflet, începusem o muncă. 

S-a redresat echipa, aveam foarte mare încredere că împreună cu jucătorii putem să ne batem cu șanse reale pentru titlu. Dacă aș fi avut continuitate și acolo, probabil că ar fi fost un an foarte bun pentru mine”, a spus Iordănescu la emisiunea „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

VIDEO » Ilie Stan: „L-aș numi selecționer pe Edward Iordănescu! E cea mai bună variantă”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali renunță la majoritatea afacerilor: „Le dau și nu mai am treabă” » Ce se întâmplă cu FCSB

Ușă închisă pentru FCSB și CSU Craiova: „Nu e momentul să plece”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
doar...titi
doar...titi  •  29 Decembrie 2021, 17:04
Postat de luker pe 29 Decembrie 2021, 01:15

Yedi nu e bah antrenor. Terminati cu prostiile astea. Iordanescu asta e un prostt facut gramada. Pe unde a fost numa tampenii a facut. Un sarlatan. Mai sunt fraieri de pacalit prin liga asta de doi lei romaneasca … Sofer de tir, poate.

dp pisoi ...doar ca de bine , de rau edi avea 7(sapte) partide consecutive castigate , nu ca la voi sapte partide consecutive pierdute ....si voi il mai si plangeti pe strambu ???!!

mioriticul
mioriticul  •  29 Decembrie 2021, 15:45
Postat de snooker pe 29 Decembrie 2021, 14:21

In perioada plecarii lui Edi de la fcsb, userul florar era prezent pe toate articolele criticandu-l pe Iordanescu cel mic. De atunci nu am mai vazut un comentariu scris de florar. Ciudat, nu? :)))

Acel “florar” era un alt Ion Andrei, acre are primul venit din partea sleahtei piperene. Lucescu a explicat cum și ce.

mioriticul
mioriticul  •  29 Decembrie 2021, 15:43
Postat de balotelli pe 29 Decembrie 2021, 02:15

Pe-un picior de plai, Pe-o gură de rai, Iată vin în cale, Se cobor la vale Trei turme de miei Cu trei ciobănei: Un MMStoican, Un machidonean Şi un iordanian. Cel machidonean Cu MMStoican, Mări se vorbiră, Şi se sfătuiră Pe l-apus de soare Ca să mi-l omoare Pe cel iordanian Că are alt plan: Cu schimbari mai multe, Numai de el vrute, Nu de ei dictate Ci planificate Cu naivitate.

Like

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close