FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB! Gigi Becali, reacție pentru GSP.ro: „Posibil are ceva la echipa națională!” + ce se întâmplă cu clauza

Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB!
Edi Iordănescu A PLECAT de la FCSB!

Articol de - Publicat duminica, 14 noiembrie 2021 14:53 / Actualizat duminica, 14 noiembrie 2021 16:31

Edi Iordănescu (43 de ani) a plecat de la FCSB!

  • Edi Iordănescu a venit la FCSB în august 2021 și avea contract până la finalul sezonului
  • A bifat pe banca roș-albaștrilor 11 partide: 8 victorii, 2 egaluri, o înfrângere
  • Avea un salariu de 15.000 de euro pe lună și o clauză de reziliere de 500.000 de euro

UPDATE 16:30 » Iordănescu, primul mesaj după plecarea de la FCSB: „Am refuzat două oferte”

Edi Iordănescu a transmis un prim mesaj după plecarea de la FCSB.

„„Eu nu am nicio ofertă în momentul acesta. Nu m-a sunat nimeni de la națională și asta pot proba cei de acolo. Eu nu am vrut să plec de la FCSB”. Citește AICI declarația integrală

Dezvăluiri din interior » Cum l-a forțat Becali pe Iordănescu să plece: „Mi-a arătat mesajul. Cineva din familie a fost sunat”
FCSB
Dezvăluiri din interior » Cum l-a forțat Becali pe Iordănescu să plece: „Mi-a arătat mesajul. Cineva din familie a fost sunat”
Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu
FCSB
Ce variante are acum FCSB » Pe cine ar putea aduce Becali în locul lui Iordănescu

UPDATE 15:45 » OFICIAL: Edi Iordănescu a plecat de la FCSB

FCSB a anunțat pe contul de Facebook despărțirea de Edi Iordănescu.

Mulțumim, Edward Iordănescu! 

FCSB anunță că a ajuns la un acord cu Edward Iordănescu pentru încetarea contractului, fără pretenții financiare din partea niciuneia dintre părți. Echipa noastră a obținut, cu tehnicianul în vârstă de 43 de ani pe bancă, un număr de șapte victorii, două rezultate de egalitate și o înfrângere în Liga 1, precum și calificarea în optimile de finală ale Cupei României. 

Clubul nostru îi mulțumește pentru implicarea și efortul depus în conducerea echipei și îi dorește mult succes în continuare!
-comunicat FCSB

Gigi Becali, reacție după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la FCSB: „Nu m-am gândit că va pleca”

Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații
EDITORIAL
Edi Iordănescu împotriva metodelor lui Gigi Becali. Strigătul unei generații

Deranjat de criticile primite în ultima perioadă din partea patronului Gigi Becali, Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, deși echipa traversa un moment foarte bun, având 7 victorii și un egal în Liga 1.

Astfel, Iordănescu și Becali au ajuns la un acord pentru rezilierea de comun acord a contractului, potrivit Fanatik.

Contactat de GSP.ro, Gigi Becali a confirmat, în premieră, despărțirea de Edi Iordănescu, dezvăluind că aceasta nu a dorit să primească despăgubiri.

„Ne-am înțeles. A zis că nu vrea nimic în plus. Doar munca lui. Am vrut să-i dau banii și pe luna decembrie, dar nu a vrut. Am vrut să-i dau banii până la finalul contractului, dar nu a acceptat. Am apreciat asta. Bravo lui! A cerut 500.000, dar și-a dat seama că mai avea câteva luni de contract... 

I-am zis «Eu nici acum nu înțeleg de unde vine asta cu plecatul …». Nici acum nu înțeleg... Posibil are ceva la echipa națională!

E un antrenor serios, eu nu-l contest. Echipa nu juca, dar nu aveam Coman, Cordea sau Tavi Popescu. Nu aveam nici închizător, Moruțan plecase. Aici îi dau dreptate. Veneau jucătorii și urmau să vină rezultatele. Nu îmi era teamă de rezultate. Eu am spus de joc. Vi se pare că l-am jignit cu ceva?  

Am zis că nu sunt mulțumit de joc. Eu nu înțeleg ce s-a întâmplat. E antrenor bun. L-am întrebat pe MM Stoica și zicea «Nu am văzut la nimeni așa antrenamente. Muncește ca un nebun». Eu am zis de joc și asta l-a afectat. Dar ce să fac? Să mint? 

Nu am niciun antrenor pregătit. Nu mă așteptam la așa ceva... Nici prin gând nu mi-a trecut că va pleca. M-a luat prin surprindere. O să vedem”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Fanii îl vor pe Edi Iordănescu

În această dimineață, înainte de rezilierea contractului, controversatul Gheorghe Mustață, șef de galerie condamnat în trecut pentru violență, tentativă de omor și șantaj prin taxe de protecție, a spus că viitorul antrenor nu va avea liniște.

Reacția noastră e una singură: Edi să nu plece! Dar dacă se va întâmpla, noi nu vom mai accepta alt antrenor. E simplu, ce nu înțelegeți? Dacă Edi va fi lăsat în pace, el va avea sprijinul suporterilor. Dacă nu, să vină Gigi Becali, antrenorul secolului, și să antrenze echipa. Să-l lase pe Edi să termine contractul, iar la final să tragă linie. Nu vrea să-l dea afară, din ce am înțeles și de la MM. Îl va lăsa să termine”, a spus Gheorghe Mustață, în cadrul emisiunii „Digi Sport Matinal”.

Citește și:

Gigi Becali a intrat în direct și l-a contrat pe Edi Iordănescu: „Tâmpenii! Faci caritate pe banii mei?” + îl acuză pe Edi că minte: „Abia aştept să scap!”

„E păcat să te afunzi în mocirla pe care Gigi o împrăştie în jurul lui” » Reacții în lanț după comunicatul lui Edi Iordănescu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (150)
10221036180559493
Gabriel Mihai Zăpodeanu  •  15 Noiembrie 2021, 02:56
Postat de Reflector Sv pe 14 Noiembrie 2021, 21:58

Acest individ finantator la fcsb are mentalitate si se manifesta ca un stapan de sclavi , face si spune numai tampenii fara sa respecte nici o regula in conditiile in care echipa lui joaca intr-o competitie sportiva publica de fotbal organizata, cu si pentru oameni , spectatori , telespectatori s.a !!!!! In aceste conditii AR TREBUI FORURILE SPORTIVE SI FOTABALISTICE NATIONALE SI INSTITUTIILE STATULUI SA INTERVINA SI SA EXCLUDA ACEASTA ECHIPA FCSB (creata prin diverse mijloace obscure) DIN CAMPIONATUL NATIONAL DE FOTBAL !!!!!

Sunt suporter FCSB, dar cred că e singura solutie prin care am putea scapa de acest clovn!!

cris4co
cris4co  •  14 Noiembrie 2021, 22:59

Cat timp FCSB are sustinere din partea multora...nu se va schimba nimic...Gigi tot asa va face...rezultate nu vor avea. FCSB are degeaba suporteri,influenta la varf,mediatizare excesiva pe CSP,televiziune si internet. Asta dauneaza si Echipei Nationale...ca acolo sunt trimisi tot FCSB-isti.

163712657473628
Chitu Mihail-Eugen  •  14 Noiembrie 2021, 22:32

Poate , în sfârșit și galeria fcfcsb va realiza ADEVĂRUL și anume ca aceasta echipa NU ESTE și nNU poate fi STEAUA, ci doar asa cum însuși patronul ei spunea o echipa de 6 consoane, fără palmares valabil, fără Stadion, fără un tel precis și fără un antrenor autentic."bravo" bg ai reușit sa îți dai iarăși în petic...

Vezi toate comentariile (150)
Comentează
Close